2777
2789
عنوان

شوهرم

246 بازدید | 10 پست

شوهرم گفت یه چند تومن دارم میدم خونه رهن کنیم بعد نمدونم به چه دلیل پولش کم شده و از داداشش گرفته

جاریم خیلی دعوا راه انداخته و داداشش الان پولشو میخواد شوهرمم صبح تا شب سرکار و پول اینارو میده من حتی یه لباس نخریدم که پولو بده

وسیله هاشو نمیخره و خواهرش میگه اول پول مردم رو بده بعد وسیله بعد گفت مگه من که جاروبرقیم خرابه چیشده 

اول باید پولو بده بعد وسیله منم خسته شدم

اینکه نمی‌دونی به چه دلیل پوله کم شده نشونه خوبی نیست 

یک کم خودتو تو زندگیت پررنگ کن نیمی از این زندگی سهم شماست خودتو دخالت بده

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باهاش صحبت کن ببین چی میگه.البته نه با بحث شاید داره ی کاری میکنه که به نفعتون باشه بعدا بخواد بهت بگه.مثلا سورپرایز.فکر بد نکن.ولی ی کم کنجکاوی بد نیست که ی وقت جای دیگه حروم نکرده باشه

قبل عروسی یه سر مشاوره برو ببین این چه زندگی هست داری می کنی خرج مسافرتت رو از بابات می گیرند. راجع به محل زندگیت باید نظر بدن.کمک مالی نمی‌دن اما راجع به کمک مالی پدرت نظر میدن.به جای بردن  تو به مسافرت با شوهرت مادر پسری میرن ولگردی وچس ناله هاشون برای توئه. آخه به چه امیدی تحمل می کنی تو خونه ی بابات مگه داغت می کنن  که شدی توسری خور این نامردها؟!

https://eitaa.com/kodakenazanin

باهاش صحبت کن ببین چی میگه.البته نه با بحث شاید داره ی کاری میکنه که به نفعتون باشه بعدا بخواد بهت ب ...

نهایت داده مامانش چون مامانی هست و ۹۰ درصد داده به اون

پول مهم نیست من اومدم خونه خودم مثلا تازه عروسم ۸ماهه وسیله نخریدن درست بچینیم 

حتی بخاری ندارم ببین دیگه چطوره

قبل عروسی یه سر مشاوره برو ببین این چه زندگی هست داری می کنی خرج مسافرتت رو از بابات می گیرند. راجع ...

مشاوره رفتم گفت توکل کن و زبون دراز نباش مگه مادرشوهرت چیکار کرده رفته سفر که رفته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز