2777
2789
عنوان

لطفا عاقل ها و مهربون ها بیایید

87 بازدید | 10 پست

من نزدیک سه ساله جدا شدم ولی بازم حال روحیم خوب نیست مثل خاکستر زیر آتیش شدم با کوچکترین اتفاقی برآشفته میشم 

با توحه به اینکه نامزد سابقم روانشناسی خونده بود و مشاوره میداد هیچ وقت جراعت نکردم اعتماد کنم به مشاور ها 

الان میخوام شروع کنم بنظرتون جوابه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برو و خودتو درمان کن

فقط خودمون می‌دونیم از درون چقدر داغونیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من خیلییییییییی شکستم از تو پوک شدم

درست میشی فقط خودت بخودت کمک کن ...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
شما احتیاج به مشاور نداریم چون تجربه بزرگی بدست آوردین فقط خودتون دست کم گرفتن وهدف هاتون و رویاهاتو ...

انگار که هیچ هدفی برام نمونده و فقط سیاهی مطلق میبینم تو آینده 

نیاز به کمک دارم یه جا خوندم با عقلی که مشکل داره و اشتباه فکر میکنه نمیتونی به خودت کمک کنی مثال منه 

انگار که هیچ هدفی برام نمونده و فقط سیاهی مطلق میبینم تو آینده نیاز به کمک دارم یه جا خوندم با عقلی ...

خب تعیین هدف ها بستگی به نوع شرایط روزمره اشخاص داره اگه بزرگتر یا دید بالاتر برداشته بشه میشه رویا پردازی نه گام برداشتن برای پله هدف اینی که الان گفتین شما سیاهی مطلق میبنید اول شوک هست که یک تجربه تلخ و خراب کردن افکار ها جهت اهداف هاتون بوده دچارش شدین پس در مرحله اول باید تلاش کنید سریع خودتون پیدا کنید و کنار بیاین با تجربه تلخی که داشتین تا نفس بکشید نه اینکه الان خودتون حالت خفگی دادین شما قوی هستین که تونستید از یک موضوع اشتباه قدم بردارید پس شکی نیست درقوی بودن تون سریع باید خودتون پیدا کنید از انرژی منفی ها فاصله بگیرید