بچه ها کیا از این تکنیک استفاده میکنن من خیلی بهش اعتقاد دارم شروع کردم به انجامش فقط نمیدونم روزی چند بار باید بگم،کسایی که تجربه دارن ممنون میشم بیان تاپیک
همون استغفار خودمونه ، واسه هرمشکلی که داری مسولیتش رو به عهد میگیری مسولیت همون مشکل رو و شروع میکنی به گفتن این عبارت خطاب به خدا متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم،،، حالا بیشتر اطلاعات میخوایی میتونی سرچ کنی
ای جان ، چقدر عالی، عزیزم من ی سوال دارم ، من مشکلم اینه که خیانت دیدم وجداشدم ،الان اساتید قانون جذب میگن باید مسولیت این اتفاقو به عهده بگیرید حتما یه چیزی درونت بوده ک این اتفاق افتاده ، منظورشون می فهمی؟
ای جان ، چقدر عالی، عزیزم من ی سوال دارم ، من مشکلم اینه که خیانت دیدم وجداشدم ،الان اساتید قانون ج ...
عزیزمم خیلی ناراحت شدم ... میدونید همین اساتید میگن که افکارتون زندگی تون رو میسازن و من به شدت به این موضوع اعتقاد دارم چون به عینه دیدم احتمالا منظورشون این بوده که شاید شما ی زمانی به این اتفاق فکر میکردین چه میدونم بهش بها دادین و تو ذهنتون بوده و پرورشش دادین شاید بخاطر این موضوعه که بعد ها اتفاق افتاده ....حالا اینو انجام بدین ی حس ارامش خاصی داره بعدانجام دادنش...