2777
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 27 پست
وای... دکتر رفتی؟ از کیت این ماه استفاده کردم بازم خبری نبود!!!

آره رفتم تنبلی دارم  

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره پلی کیستیکم..فولیکول نداشتم..این ماه امپول زدم فقط تخمدان سمت راستم فولیکولش رشد کرد..حالا بقیش ...

انشالله که این ماه خبر های خوب بشنویم. اگر حامله شدی بیا بگو خوشحالمون کن☺

تودوران پریود کاچی بخورین رحم وگرم میکنه چون وقتی رحم سردباشه نطفه ازبینمیره چیزیه ک حقش من شنیدم عزیزم مغزدانه خامم بخورین ،منم بیبی یام مشکوکه برام دعاکن

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍
طبیعی جلوگیری میکردم. به نظرت چقدر زمان میبره با جلوگیری طبیعی؟؟

من از روز اول عقد تا ۲ سال LD خوردم . بعد تصمیم به بارداری گرفتیم تا دو ماه هیچ اتفاقی نیوفتاد ، سر ۳ ماه دیدم بعله باردارم . حد اقل ۵ ماه صبر کن بعد فکر و خیال کن عزیزم. جلوگیری طبیعی هم محیط رحم رو خشک میکنه چون زمان طولانی مایه داخلش نمیره واسه همین ممکنه طول بکشه. من دکترم میگفت از جلوگیری طبیعی طولانی استفاده نکنید 

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠
انشالله که این ماه خبر های خوب بشنویم. اگر حامله شدی بیا بگو خوشحالمون کن☺

باشه عزیزم دعام کن ..دعا کن این ماه بگیره چون خیلی اذیت شدم

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
عزیزم. انشالله که هرررررچه زودتر مشکلت حل بشه بیای بیبی چک دوخطت رو نشون بدی خوشحالمون کنی...

کدوم شهری

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
کدوم شهری

شیراز

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
شما چند وقت اقدام داشتین؟😔 میگم نکنه مشکلی باشه یه کم نگران شدم آخه

عزیزم من ۴ماه بعد بارداری اولم بود اما این بارداریم خدا خواسته بود نگران نباش خدا هروقت مصلحت بدونه خودش میده

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو