2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم‌ ویار دارید من‌ شدیدا حالم بدد

من سرگیجه خیلی داشتم

الان ندارم

تهوع سراسری وشبانه روزی دارم فعلا تو آشپز خونه برم بالا میارم هیچی نمی تونم بپزم نمی تونم بخورم از غذای خودم بدم میاد

تمام روز و شب ضعف می کنم غش کردم چند باری 

قندم پایینه حتما

چون بارداری قبل هم قندم خیلی پایین بود

معجزه شکر گزاری...

من سرگیجه خیلی داشتمالان ندارم تهوع سراسری وشبانه روزی دارم فعلا تو آشپز خونه برم بالا میارم هیچی نم ...

منم مثل تو هم   بزور آشپزی می کنم  یعنی تجربه یی به این بدی نداشتم 😭😭

منم مثل تو هم بزور آشپزی می کنم یعنی تجربه یی به این بدی نداشتم 😭😭

هنوز اولشه اخراش همچین سنگین و خسته . و تیکه بار میشی. می خوای گریه کنی از سنگینی بدنت 

میگی کاش زودتر تموم شه خسته شدم

مادر شدن واقعا آسون نیست بخصوص زایمان 🤧

معجزه شکر گزاری...

هنوز اولشه اخراش همچین سنگین و خسته . و تیکه بار میشی. می خوای گریه کنی از سنگینی بدنت میگی کاش زودت ...

وای من حاضرم سنگینی  کمر درد بکشم   فقط از دست افت فشار و تهوع راحت شم   شب روز ندارم 

ضعف هم داری یکسره؟

اره چون چیزای ترشی بخاطره تهوعم  دلم می خواد میام بخورم   افت فشارم بدتر میشه   میام شیرینجات بخورم  تهوع می گیرم میارم  بالا   غذاهای سنگین چربی بشدت حالم خراب می کنه هیجی نمی تونم بخورم    

تو چی گلم 

من دیگه بریدم  واقعا سخت 

تازه عروسی گرفتم  بلافاصله سریع باردار شدم 😓😓

اره چون چیزای ترشی بخاطره تهوعم دلم می خواد میام بخورم افت فشارم بدتر میشه میام شیرینجات بخورم ...

شما زود باردار شدی تازه عروس من نه سال عروسی کردم دوتا بچه دارم

والا من خیلی خیلی ضعف دارم درحال مردن ام

حالت تهوع خیلی بده هر غذا رو میبینم . می خوام بالا بیارم

معجزه شکر گزاری...

شما زود باردار شدی تازه عروس من نه سال عروسی کردم دوتا بچه دارم والا من خیلی خیلی ضعف دارم درحال مرد ...

تو هر بارداریتون اینجوری بودید 

غذا می خورید 

من می ترسم بچه ام بخاطره نخوردنم  زشت و ایراد دار باش ؟

تو هر بارداریتون اینجوری بودید غذا می خورید من می ترسم بچه ام بخاطره نخوردنم زشت و ایراد دار باش ؟

آره اولی رو خیلی خیلی تهوع داشتم صبح ها کلی بالا می آوردم شب و روز بیهوش بودم خوابم می اومد

معجزه شکر گزاری...