2777
2789

من با  اطمینان۱۰۰درصد میگم،همیشه اخمو مغرور بیرون رفتار میکنه

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
من با  اطمینان۱۰۰درصد میگم،همیشه اخمو مغرور بیرون رفتار میکنه

ميخواستم از يكي بشنوم اين جمله رو ،تا از اعماق وجودم بهش بگم خوش بحالت.واقعن خوش بحالت.خوشبخت باشي

🙄🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميخواستم از يكي بشنوم اين جمله رو ،تا از اعماق وجودم بهش بگم خوش بحالت.واقعن خوش بحالت.خوشبخت باشي

ممنون ان شاالله تو هم خوشبخت بشی

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

من به هیچ مردی نمی گم صددرصد..

پنجاه درصدنگاهش پاکه پنجاه درصدهیز 😑

نی نی سایت جدیدبراتون پیداکردم که کنارتبادل آرزوهای مادی ومعنوی تون روثبت می کنیدوشرکت های بزرگ اسپانسرآرزوهای شایسته میشن لینک درتاپیک آخرم😍
حالا هرچقدرهم هیزنباشن بالاخره معصوم که نیستن.حتما خانومای زیباتر ویاحتی زشت تررو میبینن

خانوم زيبا تر ديدن طبيعيه ؛مطمئنا بيشتر از نصف ايران از من خوشگلترن ولي خيلي بده فيلم عقدمو ميديذم ديدم شوهرم زل زده به باس ن فاميلشون.محو شده بود اصن.اونم قرمز جذب پوشيده بود.اونوقت من كنارشون چهارصدتا چاغچول پوشونده😭😭اي خدا 

🙄🙄
به پاکیش  قسم میخورم به جرعت میتونم بگم تنهاترین مردیه که ب پاکیش دیدم خدا برام نگهش داره

خوش بحالت چه خوبه ادم اينجورى خيالش راحته نه منكه تا ميريم بيرون با اعصاب خوردي برميگردم خوهه

🙄🙄
نگاه داریم تا نگاه  هر نگاهی هیز و منظور دار نیس

نگاه اكثر مردا اگه سربه زير نباشن از روى هيزيه وگرنه چه دليل داره عكس پروفايل زن مردم ببينه😭😭😭

🙄🙄