2777
2789
عنوان

قرص سیبل

503 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من امروز رفتم دکتر و بخاطر تنبلی تخمدان بهم قرص سیبل دادن مجرد هستم 

کسی میدونه چجوری باید این قرص را مصرف کنم؟

ممنون میشم کمک‌کنید .

اینم بگم برای درمان نوشتند 

اینگار گفتن از روز ۵ پریودی تا کی ؟

کسی میدونه کامل بگه

عزیزم این قرص برای درمان کیست تخمدان هم بکار می‌ره وقتی تخمک آزاد میشه و بالغ نمیشه و پوچ میشه و تبدیل به کیست میشه این قرص سیبل رو برای این مصرفم میکننداون قسمت چند عدد سفید رنگاشم زیاد ضروری نیست که بخوری

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم این قرص برای درمان کیست تخمدان هم بکار می‌ره وقتی تخمک آزاد میشه و بالغ نمیشه و پوچ میشه و تبد ...

بله واسه درمان بهم دادن 

شما طرز مصرفشان بلدین؟؟؟

اینگار ب من گفتن از روز ۵ پریودی باید شروع کنم تا وقتی ک اون قرص زرد ها تموم شد؟

بعد باز پریود میشم؟

و اون سفیدا نخورم!

چجوره

بله واسه درمان بهم دادن شما طرز مصرفشان بلدین؟؟؟اینگار ب من گفتن از روز ۵ پریودی باید شروع کنم تا وق ...

بله از روز پنجم شروع کنیدبخورین زمانیکه رسیدین به قرص سفیدا مصرف قطع بشه تا وقتی که پریود میشی اون قرص سفیدا اصلا هم نخوری زیاد مهم نیستن بعد که پریود شدی از روز اول پریودیت تا روز سوم وقت داری بری سنوگرافی واژینال انجام بدی نتیجه رو بهتون دکترتون میگه فقط باید روز اول تا سوم پریودی در حین پریودی بری سنوگرافی تا دقیق سنوگرافی نشون بده

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

بله از روز پنجم شروع کنیدبخورین زمانیکه رسیدین به قرص سفیدا مصرف قطع بشه تا وقتی که پریود میشی اون ق ...

من مجردم و اینکه امروز سونو بودم بعد سونو ک تشخیص دادن تنبلی دارم این قرصارو برام دکتر نوشت 

و اینکه وقتی که رسیدم ب قرص سفید دیگ نخورم تا باز پریود و دوباره از روز پنجم قرص زرد هارو شروع کنم یا وقتی ک پریود شدم 

البته ۱ ورق بم داده 

الان روز پنجمم پریودم ۱ دونه امروز خوردم تا کی ادامه بدم میشه بگین گیج شدم شرمنده 

بله از روز پنجم شروع کنیدبخورین زمانیکه رسیدین به قرص سفیدا مصرف قطع بشه تا وقتی که پریود میشی اون ق ...

ببخشید نتیجه چی ترسیدم 😢😢چون من امروز سونو دادم و دکتر دیگ حرفی از سونو مجدد نزد

2790
2778
2791
2779
2792