عزیزم پانیک اینجوریه که بعدش یادت نمیاد چه اتفاقی افتاده تو اون تایم بهت ؟؟
آره اگه حالت خیلی بد باشه تقریبا بیست دقیقه میکشه تا به خودت بیای توی این تایم انگار رفتی اون دنیا اووونقد فشار میاد روت که همه چی یادت میره که کجایی و کی چی گفت بعد که اون حمله رد شد بدنت خیلی خسته میشه و خواب الو میشی و میگی فقط بخوابی تا اروم شی
عزیزم پانیک اینجوریه که بعدش یادت نمیاد چه اتفاقی افتاده تو اون تایم بهت ؟؟
نه من کامل هوشیارم واین حالت تابرطرف شدن موضوع استرس ادامه داره ممکنه 24ساعت یه سره استفراغ میکنم بعدش میریم بیمارستان سرم میزنم قبلاً نمیدونستم پانیک هست فک میکردم مشکل معده هست شده تو یه روز دوبارسرم بزنم ولی الان خداروشکربه اون شدت نیس دکترگفت اینم یه نمونه از پانیک هس
نه به هیچ عنوان بخاطر این حملات پیش روانپزشک نباید رفت چون یه مشت قرص ارامبخش میدن و ادم همش گیج و خوابالو میشه و بعد هم نمیتونه ترک کنه. فقط یدونه ویتامین b1سیصد و ماهی یدونه ویتامین dپنجاه هزار برا بدن کافیه که ذهنو اروم کنه و استرس و تنش رو دور کنه
اره ویتامین b1 سیصد روزی یدونه همراه صبحونه بخوره یا هم اگه شبا اذیت میشه و فکر وخیال نمیزاره بخوابه شب هم میتونه بخوره ، برا مادر من که خیلی جواب داد ایشالله براهمسرتون هم نتیجه بده . نگران نباش چیزه مشکل داری نیست اما خب طرف خودش مرگو ب چشم میبینه ولی یه اسپاسم عضلانیه ک میگیره و ول میکنه ینی سرایتی یا ارثی و اینا نیس
من یکسال و نیم تحت نظر روانپزشک بودم درمان من تاقبل تموم شدن قرص ها بود تموم میشد بدترین شکل حالم بد میشد فایده نداشت رفتم تحت نظر یه پزشک طب سنتی .یکسال تحت نظر این پزشک بود دوره درمانم که تموم شد پنیک هم به کلی رفع شد و دیگه هیچ وقت برنگشت سراغم