2777
2789
عنوان

خخب...

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 55 پست
کی اومده؟

امروز ساعت ۱۲:۱۳

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم خیلی میترسه. چیکار کنیم

من که مشکل قلبیم دارم حالم بد شد هماسیمون منو مرد بیمارستان....

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

سالشو یادم نیست اما سوم راهنمایی بودم امتحان تاریخ داشتم خرداد ماه بود قزوین زلزله اومد از تهران رد شد خیلی شدید بود خونمون لرزید من اومدم بپرم بیرون خواهرم دروبست هول شده بود من درو باز کردم اون میبست خود زلزله فریز شده بود مونده بود این چرا اینجوری میکنه انقدر ترسیده بود نمیفهمید چیکار میکنه زلزله رفت قزوین اما داشتیم کلی به این میخندیدیم خود پس لرزش اینجا بود رعشه گرفته بود.

Life is money 
کنگان(استان بوشهر)اماانگارزلزله شهرستان دَیّربوده ولی ماهم لرزیدیم؛خسته شدم ازاینهمه نگرانی😭😭

واقعا الهی این زلزله ها تموم بشن دیگه، چقدر سخته واقعا. ما که مشهد چندین ماه پیش زلزله 6 ریشتر داشتیم واقعا درک میکنم چه حس بدیه. از صبح تا شب همش ترس زلزله. 

عــشــق پَــرَســت...
واقعا الهی این زلزله ها تموم بشن دیگه، چقدر سخته واقعا. ما که مشهد چندین ماه پیش زلزله 6 ریشتر داشتی ...

بیرونم اینقدسردشده نمیشه رفت؛هفته گذشته که تمام این مدت تعطیلیابیرون ازخونه بودیم😓خداخودش به بچه هامون رحم کنه فقط نگران اونام😢

خدا این بلایای طبیعی رو ازمون دور کنه.امسال چه سالی بودهااا همه شهرا رفته رو ویبره مشهدم اول سال لرزید فروردین بود....واقعا وحشتناکه ...😞😞😞

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
ظهری یهو پریدیم بیرون بدون لباس گرم پسرم سرما خورد النم تب داره😳

منم با بلوز شلوار با یه چیزی همینجور دم دستم بود برداشتم رسیدم پایین سرم کنم دیدم روفرشیه دیگه یخخخخخ کردممم

خداخودش همه روحفظ کنه  ماهم دوباره رفتیم روویبره😢

شماکجایید؟

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
عععع چندریشتر

۶/۲ریشتر حسابی لرزیدیمااا

کنگان(استان بوشهر)اماانگارزلزله شهرستان دَیّربوده ولی ماهم لرزیدیم؛خسته شدم ازاینهمه نگرانی😭😭

اره واقعا میترسم قبل زلزله سکته ای چیزی بزنم