2789
عنوان

تولد همسرمه

277 بازدید | 11 پست

کادو چی بگیرم براش؟

چند روز بعد از تولدش هم روز مرد 

بنظرتون تولدشو با روز مرد یکی کنم؟

یه هفته‌س ازدواج کردیم اومدیم سر خونه زندگیمون 👰🏻‍♀️🤍

ایده های خوب بدید🌹♥️

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بزار بین تولد و روز مرد ی جشن کوچیک بگیر هر دورو تبریک بگو یا اگه من بودم تولدش یکم بیشتر تدارک می‌دیدم برا روز مرد کیک و ژله و خوراکی و گل

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
عزیزم تازه عروسی .. خوشبخت بشی 🤍✨

عزیزدلم😘ممنونم ازت♥️

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

سلام عزیزم خوشبخت باشی

سلام زیبا♥️خیلی ممنونم مهربون

بزار بین تولد و روز مرد ی جشن کوچیک بگیر هر دورو تبریک بگو یا اگه من بودم تولدش یکم بیشتر تدارک می‌د ...

کادو هم هست یا برن رستوران

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

مبارکه خوشبخت باشین

مرسی عزیزدلم😘♥️