rahaaha مدیر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 74 عنوان ژل لب و گونه | مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 48 پست بچه ها من برای ترمیم گونه رفتم الان ورم کرده و کبود شده یعنی همینجور میمونه ؟لبمم متقارن نیس و کبود یه طرفشدارم دیونه میشم شوهرمم میگه افتضاح شدی 1403/10/08 | 16:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_پر_انرژی عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 20792 اول بگو ببینم لبت خیلی باریکه؟حجم زیاد میخوای؟ نه من لبم خیلی باریک و خطی نیس لب بالاییم بیشتر باریکه همون یه سیسی هم بزنم کفایت میکنهولی من برا چونه و گونه میخواستم برمبه هر طرف گونه یک سی سی و چونه ام 1 سی سی لب خیلی زود تابلو میشه که تزریق شده ولی چونه و گونه محسوس تره این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
کیجا۱۳۱۸ عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 4277 عزمزم میشه بگین چه برندی خوبه؟ چی بزنم که حداقل یکسال برام بمونه هم گونه هم لب؟ نورامیس بزن عزیزمدنبی و رووفیل اصل کره هم عالیه و ماندگاری داره
کیجا۱۳۱۸ عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 4277 نه من لبم خیلی باریک و خطی نیس لب بالاییم بیشتر باریکه همون یه سیسی هم بزنم کفایت میکنهولی من برا چ ... خب پس یه ۵ سی سی بگیراضافه میمونه همونو برا ترمیم استفاده میکنی
منوبارون عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 13779 نورامیس بزن عزیزمدنبی و رووفیل اصل کره هم عالیه و ماندگاری داره یعنی همه اینا تا یکسال ماندگاری دارن؟ آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
کیجا۱۳۱۸ عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 4277 یعنی همه اینا تا یکسال ماندگاری دارن؟ اصل باشن وبعد دوهفته ترمیم انجام بدی راحت ۱۰ ماه میمونهالبته بستگی به بدنتم داره. بعضیا خیلی جذبشون زیاده
منوبارون عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 13779 اصل باشن وبعد دوهفته ترمیم انجام بدی راحت ۱۰ ماه میمونهالبته بستگی به بدنتم داره. بعضیا خیلی جذبشون ... از کجا بدونم اصل هستن؟آخه همه دکترا میگن برای ما اصله نگران نباش و اینا... آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
کیجا۱۳۱۸ عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 4277 از کجا بدونم اصل هستن؟آخه همه دکترا میگن برای ما اصله نگران نباش و اینا... مایه برنامه داریم بارکد میزنیم مطمئن میشیم اصله.ولی مرکز معتبر بری ژل فیک برات نمیزنن. جلو خودت باز میکنن و همه چیزو نشونت میدن (اینکه ساحت کجاست،استانداردش،تایید وزارت بهداشتش و...)
منوبارون عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 13779 مایه برنامه داریم بارکد میزنیم مطمئن میشیم اصله.ولی مرکز معتبر بری ژل فیک برات نمیزنن. جلو خودت باز ... پزشک پوست ومو هس جایی که میخام برم دیگه نمیدونم اصل بده یا فیک.ولی خیلی مشتری داره.بعد میگم دردش قابل تحمله موقع تزریق؟😀 آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
کیجا۱۳۱۸ عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 4277 پزشک پوست ومو هس جایی که میخام برم دیگه نمیدونم اصل بده یا فیک.ولی خیلی مشتری داره.بعد میگم دردش قاب ... راستشو بخوای لب یکم درد دارهیکم بیشتر از یکم البته😁ولی ارزششو داره .تغییر خوشگلیه🥰
منوبارون عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 13779 راستشو بخوای لب یکم درد دارهیکم بیشتر از یکم البته😁ولی ارزششو داره .تغییر خوشگلیه🥰 واااای منم که خیییلی بد دردم😭😭کاش بیهوشی میزدن😂😂 آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
کیجا۱۳۱۸ عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 4277 واااای منم که خیییلی بد دردم😭😭کاش بیهوشی میزدن😂😂 عمل قلب که نیس دختر😁😁😁
منوبارون عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 13779 عمل قلب که نیس دختر😁😁😁 😂😂چن سال پیش رژ لب دائم زدم یعنی التماااااس میکردم به خانمه که ولم کن نمیخاااام بزار برم😂 بی حسی چی میزنن؟ آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
کیجا۱۳۱۸ عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 4277 😂😂چن سال پیش رژ لب دائم زدم یعنی التماااااس میکردم به خانمه که ولم کن نمیخاااام بزار برم😂 بی حسی ... خب پس خیلی بددردی😁ما پماد بی حسی ساده میزنیم،زایلاپی
منوبارون عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 13779 خب پس خیلی بددردی😁ما پماد بی حسی ساده میزنیم،زایلاپی عه اینکه اصن جوابگو نیس برامن😰😄فک میکردم آمپول بی حسی میزنن قبلش آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
کیجا۱۳۱۸ عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 4277 عه اینکه اصن جوابگو نیس برامن😰😄فک میکردم آمپول بی حسی میزنن قبلش وای امپول بی حسی که نمیشه زد🤣🤣🤣چون باعث ورم میشه اونوقت لبت بد میشه خوشگلی دردسر داره باید تحمل کنی. تو میتوووونییییی