shinysun مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6073 عنوان گاهی یه ادم با همه قوی بودناش 102 بازدید | 8 پست کم میاره .باید ینفر باشه دستشو بگیره بگه ببین میگذره .ولی وقتی اون ینفر نباشه ...خودش باید دست خودشو بگیره و ادامه بده...و این غوطه ور بودن در غمه ... و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊 1403/10/08 | 16:22 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوست_قدیمی_شما عضویت: 1387/06/18 تعداد پست: 45630 دقیقااااااا دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
maryambano_ عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 12671 چقدر بده که میفهمم چی میگی چقدر بدتر که آدم خیلی هست کنارم ،ولی بازم تو اون لحظع سختی خودم باید ادامه بدم
maryambano_ عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 12671 چقدر بده که میفهمم چی میگی چقدر بدتر که آدم خیلی هست کنارم ،ولی بازم تو اون لحظع سختی خودم باید ادام ... چقدرم بدتر که وقتایی که کم میارم پناهم شده شیرینی و نون پختن که ناراحتیم یادم بره بتونم ادامه بدم
shinysun مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6073 وامضاتون به دادتون میرسه کلا زنده بودنمون از لطف اونه، ممنونم 🤍 و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
shinysun مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6073 چقدرم بدتر که وقتایی که کم میارم پناهم شده شیرینی و نون پختن که ناراحتیم یادم بره بتونم ادامه بدم امیدوارم که خدا بهمون کمک کنه...شیرینی پزی یکی از ارامش بخش ترین هنرای دنیاست ،چون خودمم عاشقشم ...ولی خب میدونی ای کاش ادمای خوب همدم هم بشن یکم راحت تر بگذره روزگارمون ... و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
beautyparsis عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 1487 من خودمو سپردم به خدا..هرجا میخواد میبرتم خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱
maryambano_ عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 12671 امیدوارم که خدا بهمون کمک کنه...شیرینی پزی یکی از ارامش بخش ترین هنرای دنیاست ،چون خودمم عاشقشم .. ... کاش واقعا