2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لايه بردار بهت داده؟ ديگه نزن لايه بردارها بايد با احتياط مصرف بشه

اره لایه بردار داده روزی دوبار بیشتر نمیزنم اخه باید جوشام درمان بشه هورمونی هستش تازه ماه بعد عروسی داداشمم هست😢😢

من کاری نکردم ضدافتاب بدون رنگ زدم رفتم😄عروسیم بود

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
لايه بردار بهت داده؟ ديگه نزن لايه بردارها بايد با احتياط مصرف بشه من تجربه بدي از لايه بردار دارم ...

اره  وای منم تجربه وحشتناکی دارم تا حدی کع گفتم ای کاش دستام قطع شده بود نمیزدم

توپ تانک فشفشه   بقیشو نمیگم شرنشه  
اره لایه بردار داده روزی دوبار بیشتر نمیزنم اخه باید جوشام درمان بشه هورمونی هستش تازه ماه بعد عروسی ...

روزی دوبار داغون میشه پوستت چه لایه برداری داده

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
اتفاقا الان ضدافتاب بدون رنگ زدم ولی اصلا نپوشوندش پوسته هارو

پوشش نداره دیگه دوره درمان باید طی بشه

اره لایه بردار داده روزی دوبار بیشتر نمیزنم اخه باید جوشام درمان بشه هورمونی هستش تازه ماه بعد عروسی ...

جوش هورموني داروي هورموني ميخواد

لايه بردار هم براي جاي جوشه نه جوش

پيشنهادم اينه نزني 

البته پوستها با هم فرق ميكنند

حداقل فقط روي جاي جوش بزن 

لایه بردار باید شبا بزنی ففط حتما طول روز ضدافتاب بزنی چون پوست نازک میشه امکان داره لک بیاره پوست