2777
2789
عنوان

تب بچه کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 21 پست
خدا رو شکر. من که از استرس این بچه دیوونه شدم. دکتر بهم گفت چون سال اوله وارد اجتماع شده اینطوریه. ا ...

منم پیش دبستانی  نفرستادمش .  کلاس اول ، اولین باری بود که وارد اجتماع شده بود ، واسه همین ، هر چند روز یه بار مریض میشد ، واقعا کلافم کرده بود ، به یه هفته نمیکشید که دوباره مریض میشد همش تب ، سرفه شدید ، آبریزش 

منم پیش دبستانی نفرستادمش . کلاس اول ، اولین باری بود که وارد اجتماع شده بود ، واسه همین ، هر چند ...

مرسی عزیزم

انشالله همیشه پسرتون سلامت باشه. منم تحمل میکنم تا این چند ماه هم بخیر بگذره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مال این ویروس لعنتی. ماهم دو سه هفته درگیرش بودیم .اصلا تمامی نداره لعنتی...پاشویش کن

تب بچه شما هم بعد خوب شدن دوباره برگشت؟ پسر من بعد یک هفته که تبش اوکی شده بود دوباره برگشت

تب بچه شما هم بعد خوب شدن دوباره برگشت؟ پسر من بعد یک هفته که تبش اوکی شده بود دوباره برگشت

والله بعد یکماه پریشب یکم تب خفیف کرد بی حال بود وگلاب به روت اوردبالا ولی فرداش یعنی پنچشنبه خوب شد همون یکروز بود

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

والله بعد یکماه پریشب یکم تب خفیف کرد بی حال بود وگلاب به روت اوردبالا ولی فرداش یعنی پنچشنبه خوب شد ...

نه منظورم تو همون دو سه هفته اول هست. پسر من بعد ۱۲ روز از شروع علایم، سه روز تب کرد ولی در حد ۳۸.۲ بود نهایتا. میخوام بدونم همونه یا ویروس جدید

نه منظورم تو همون دو سه هفته اول هست. پسر من بعد ۱۲ روز از شروع علایم، سه روز تب کرد ولی در حد ۳۸.۲ ...

نه پسرم تب نکرد .نه ویروسه نبوده.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.