2777
2789
عنوان

مرگ تون

| مشاهده متن کامل بحث + 2308 بازدید | 166 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه تایپی بود

اوکیه!

محض خنده گفتم☺️

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

مثل همسرم بمیرم شب بخابم صب بیدارنشم تواوج جوونی اون۲۳سالش بود منم دیگه۲۴سالمه امسال نشد سال دیکه!

شما رو میشناسم،بارها میخاستم ریپ بزنم بهتون بگم رها کن،زندگی هنوز ادامه داره

هیچکسی بیشتر از ساعت مقررش یا کمتر نمیتونه زندگی کنه این طنابی که بینتون وصله حتما اونو هم عذاب میده،میدونم سخته ولی راضی به رضای خدا باش🫂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

شما رو میشناسم،بارها میخاستم ریپ بزنم بهتون بگم رها کن،زندگی هنوز ادامه دارههیچکسی بیشتر از ساعت مقر ...

خیلی میخام رهاکنم ولی نمیشه رهانمیشه دست من نیس زندگی برای من همون روزتموم شد سالهای هیلی طولانی میکشه که من بتونم کناربیام شایدم هیچ موقع اگه قراربه عذاب باشه که من ازبین رفتم و زندگی تموم شد همون ثانیه که سرش افتاد روپاهای من!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

خیلی میخام رهاکنم ولی نمیشه رهانمیشه دست من نیس زندگی برای من همون روزتموم شد سالهای هیلی طولانی میک ...

💔😥

کاش انتخابی بود واقعا مثل فیلم درخت هلو میرفتم زیر یک درخن دراز می‌کشیدم تا مرگ بیاد و روح منو ببره

اونوقت هیچیت نشد و ضایع شدی چی؟ 😂

وای خدایا منو ببخش 😂

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اونوقت هیچیت نشد و ضایع شدی چی؟ 😂وای خدایا منو ببخش 😂

هیچی با لب و دهن آویزون مسخره خاص و عام میشم😂

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

ببینید مرگ انسان دست خودش نیست کلا بله چون کلمه درستیه ما که همو نمیشناسیم چرا بی دلیل این مدل حرف ب ...

من چ مدل حرف زدم ک شما ناراحت شدی؟؟؟

من اسم و رسمی از شما بردم ک ناراحت شدی؟؟؟

من نظر مو گفتم شما خوشت نیومد رد شو ...

لایک نکن خیرشو ببینی