2777
2789
عنوان

مرگ تون

| مشاهده متن کامل بحث + 2308 بازدید | 166 پست
یه عده عاشق بحث ان تو این سایت دقیقا همینو بگو من کارت اهدای عضو دارم خودم

منم دارم ولی باز هم بستگی به خواست خانواده داره 

اگه خانواده راضی نباشن اون کارت هیچ کاری نمیکنه 

به مامانم گفتم تو رو خدا رضایت بده گفت الان میزنم فکتو میارم پایین😐🤣🤣🤣

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂چه همه جدی گرفتن این تاپیک رو انگار حالا هرجور دلمون بخواد میمیریم

کاش انتخابی بود واقعا 

مثل فیلم درخت هلو 

میرفتم زیر یک درخن دراز می‌کشیدم تا مرگ بیاد و روح منو ببره

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

همسایه مون می‌گفت میترسم بمیرم کسی ازم خبردار نشه دقیقا همینجوری مرد اینقدر گشتن تا بعد چهار پنج ساع ...

چ عجیب ، میگن از هرچی بترسی سرت میاد 

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

همسایه مون می‌گفت میترسم بمیرم کسی ازم خبردار نشه دقیقا همینجوری مرد اینقدر گشتن تا بعد چهار پنج ساع ...

همسایه خواهرم اینا  هم همش از تنهاییش مینالید بچه دار نشد زنش گذاشت رفت شیش روز پیش اینجا خیلی هوا سرد شد یه دفعه این بنده خدا هم پیک نیک با خودش برده بود تو حموم که روش آب گرم کنه که متاسفانه گاز میگیرتش بعد پنج روز همسایه ها از بوی بد که از خونش میومده زنگ زدن پلیس  

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

منم دارم ولی باز هم بستگی به خواست خانواده داره اگه خانواده راضی نباشن اون کارت هیچ کاری نمیکنه به م ...

خدا نکنه عزیزم 

بعد 120 سال که به همه آرزوهای قشنگت رسیدی 

بله درسته 

اما شاد کردن دل دیگران حتی به نیت هم تو زندگی ما تاثیر داره حتما 

مطرب عشق عجب ساز و نوایی دارد 💖نقش هر نغمه که زد راه بجایی دارد💖 عالم از ناله عشاق مبادا خالی 💗که خوش آهنگ و فرح بخش هوایی دارد 💗 پیر دردی کش ما گرچه ندارد زر و زور💕 خوش عطابخش و خطاپوش خدایی دارد❤🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اگر کسی روحیه حساسی داره سنش پایینه لطف کنه و از تاپیک خارج شه

😂😂😂😂😂😂😂عاشقتم استارتر 

میای یه تاپیک میزنی واسه سرگرمی اونوقت بقیه جدی میگیرن تازه بحث هم میکنن🤣🤣🤣🤣

بعد واسه روحیات حساس و بیماران قلبی و.. محدودیت سنی🤣🤣🤣 خواهر مرگه دیگه کی قراره زنده بمونه😂😂 

عزیزم این چه قضاوتیه من این مدل میپسندم باید به شما جواب پس بدم؟ عجبا این سایت واقعا عجیبه آدم اختیا ...

ولی واقعا ادما اختیار مرگ خودشونم ندارن هیچ کس نمیدونه انتهای مسیر به کجا می‌رسه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

😂😂😂😂😂😂😂عاشقتم استارتر میای یه تاپیک میزنی واسه سرگرمی اونوقت بقیه جدی میگیرن تازه بحث هم میکن ...

عشقم خب الان تایپ زدن چرا انرژی منفی میدی اینا خب چیکار کنم موضوع هم زدم مرگ تون ک اگه کسی علاقه ای نداره نیاد بازم میان ی گیری میدن 😂😭

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

ولی واقعا ادما اختیار مرگ خودشونم ندارن هیچ کس نمیدونه انتهای مسیر به کجا می‌رسه

بله عزیزم 

اما خدایی من بشخصه دوست ندارم باعث زحمت کسی بشم مثلا در سن بالا 

حالا مادرم مریضن هر لحظه دلم میخواد بیشتر و بیشتر پیش ما باشن ما خدمت ایشونو بکنیم 

اما بشخصه دلم میخواد جوون و سالم بمیرم 

به هر حال مرگ یک نفر به هر طریقی عزیزانشو ناراحت میکنه 

اگر خاطرات خوبی جا بمونه از همه خوبه

مطرب عشق عجب ساز و نوایی دارد 💖نقش هر نغمه که زد راه بجایی دارد💖 عالم از ناله عشاق مبادا خالی 💗که خوش آهنگ و فرح بخش هوایی دارد 💗 پیر دردی کش ما گرچه ندارد زر و زور💕 خوش عطابخش و خطاپوش خدایی دارد❤🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

عشقم خب الان تایپ زدن چرا انرژی منفی میدی اینا خب چیکار کنم موضوع هم زدم مرگ تون ک اگه کسی علاقه ای ...

نه آخه کاری به تو ندارم که من اینایی رو میگم که جدی گرفتن و میفتن به جون همدیگه بحث میکنن 

واکنش عزرائیل: آیا من برای شما شوخی هستم🤣🤣🤣