2777
2789
عنوان

مرگ تون

| مشاهده متن کامل بحث + 2308 بازدید | 166 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

در قدرت و ثروت و احترام بمیرم

وقتی خیالم راحت باشه به هرچیزی می خواستم رسیدم و حالا آینده نوه و نتیجه هام هم تامینه

و خانواده بزرگی ساختم که همه از محترم بودنشون حرف می زنن

میراثم رو توی این دنیا می ذارم و می رم

(البته مرگ خبر نمی کنه 

در کل هیچ وقت دوست ندارم بمیرم) 

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

چون رابطم با مادرم خوب نیست حس میکنم مادر خوبی نمیشم پس چ بهتر سر زایمان بمیرم وبعدش برم بهشت

نگو اتفاقا تو مادر خیلی خوبی میشمی من مادرم یه شیطانه اما خودم فرشته برعکس میشه همیشه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من دخترمو عروس کنم بره سرخونه زندگیش ..بعد هرموقع مُردم اشکال نداره

دختری که رفت سر زندگیش 

تا سالها هنوز به مادر نیاز داره 

اوقات خستگی 

اوقاتی که کم میاره 

کمک بچه داری 

راهنمایی 

استفاده از تجربه مادر

محبت دادن و گرفتن 

و....

اول خدا ازم راضی باشه بعد سکته مغزی و بمیرمزیاد هم نمونم چون آرزومه اعضا بدنمو اهدا کنم

سکته مغزی ک خودش دردناک 

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

ها ها ها بغل شوهر نداشتم باشم،😂😂

چه خوبه که بجای یکی،باید منتظر دوتا نی نی خوشگل بشم،قربونتون بره مامانی که قراره 9 ماه دیگه ببینمتون♥️✨ اگه دختر بودین (مانیا و مایسا)اگه پسر بودین (آرتام و آریان)🥹

دوس دارم تا 107سالگی عمر کنم ولی ازین پیرزنا ک خیلی جوونتر از سنشون نشون میدن و سالم و سرزنده هستن با شوهرم درحالی ک کنار شومینه رو این صندلی ها ک عقب جلو میشن نشستیم دست تو دست خم خوابمون بگیره بخوابیم دیگه بمسریم بدون هیچ درد و خون ریزی 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭