2777
2789
عنوان

غش کردم😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 5629 بازدید | 40 پست
خب پس اگه سابقه نداشته نگران نباش دکترم که میری چیزی نیست عزیزم خواهر منم چند وقت پیش اینطوری شد ت ...

پناه بر خدا امیدوارم دیگه هیچوقت تکرار نشه😑😑😑

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انشالله عزیزم.مال بارداریه.خصوصا اگه ویارم داشته باشی

والا نمیدونم چیه من سر بارداریای قبلیم اصلا اینجوری نبودم اما الان نمیدونم چرا اینجوریه خودم خیلی تعجب میکنم 

پسر قشنگم زود بیا خیلی دوست داریم 😍😍
والا نمیدونم چیه من سر بارداریای قبلیم اصلا اینجوری نبودم اما الان نمیدونم چرا اینجوریه خودم خیلی تع ...

منم بارداری قبلیم اصلا اینجوری نشدم.نمیدونم چرا این یکی اینجوری شد.احتمالا از گرسنگی بوده

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
مامان من هنوز که هنوزه نفسش میکیره تو حموم ولی من دوساعت کمترین رکورد موندنم تو حمومه😂😂😂

وای دوساعت؟؟؟؟😯من همش ده دقیقه تو حموم بودم این اتفاق برام افتاد😕

منم بارداری قبلیم اصلا اینجوری نشدم.نمیدونم چرا این یکی اینجوری شد.احتمالا از گرسنگی بوده

به امید خدا که دیگه اینجوری نشی خانمی خیلی مواظب خودتو نینی گل باش😍

پسر قشنگم زود بیا خیلی دوست داریم 😍😍

خدا رو شکر که چیزی نشد و تنها نبودی،یه صدقه بزار کنار

همسر منم همیشه تاکید میکنه ،وقتی خونه کسی نیست حمام نرو

حالا میفهمم که بیچاره راست میگفت

من مطمئنم که حتی فکر خورشید نیز گرما بخش است 
خدا رو شکر که چیزی نشد و تنها نبودی،یه صدقه بزار کنار همسر منم همیشه تاکید میکنه ،وقتی خونه کسی نی ...

آره هیچوقت ریسک نکن حتما بذار کسی خونه باشه بعد برو حمام☺

به امید خدا که دیگه اینجوری نشی خانمی خیلی مواظب خودتو نینی گل باش😍

😍😍😍😍