من از شستن روزانه لباس زیر با دست خسته شدم و بنظرم ماشین لباسشویی هم بهداشتی نیست ،می خوام مینی واش بگیرم اما مرددم ،لطفا اگر کسی هست استفاده میکنه راهنمایی کنه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سلام گلم من مینی واشم رو برای لباس نوزادم خریدم تا ۳ سال بهم کارایی داد خیلی ازش راضی بودم ضمنا لباسشویی و مینی واش ک لباسارو تمیز نمیشورن!!!اونا فقط میچرخن من سعی میکنم بهترین نوع مواد شوینده رو بخرم و دور درجه مینی واشمو دو الی سه بار برگردونم!!!!الانم سه تا لباسشویی دارم دوتا مینی واش ک یکیو برای لباسایی ک نیاز ب وایتکس دارن استفاده میکنم یکی مینی واش کوچیکه برای لباسای کار همسرم و لباسای عرقی ک هیچ لکی ندارن و تعدادشون کمه و یه تمام اتو ماتیک ک هنو نصبش نکردم منتظرم شوهرم پول بیاد دسش ک برام واش روم بزنه ک هم تمام اتوماتیکمو نصب کنم هم اون دوتا رو بزارم تو واش روم !!راستی مینی واش ۵۰ سانتیمو تو حموم میزاشتم ک ب علت رطوبت خراب شد اینی ک الان دارم تو حیاط همراه با مینی واش بزرگم ک دوتاشون خشک کناشون خراب شد مینی واش ۵۰ سانتیم کلا انگار خشک کنش دکوری بود ولی بزرگه تا ۴ سال بم کار داد!!!!لباس زیرامون هم با تاید و وایتکس تو مینی واش بزرگم میشورم حدود ۲ دور با مواد شوینده و دو دور با اب!!!خیلی هم راضیم منم مث شما لباس زیر رپ روزانه عوض میکنم