2777
2789
عنوان

همکده بیسواد 😂

119 بازدید | 6 پست

با پارتنرم تصمیم گرفتیم با تراپیست زوج درمانگر صحبت کنیم اول اینکه گفت من مشاورم و.. فقط یه بازاریاب بود من که سر درنمیارم از اصطلاحات روانشناسی پارتنرم ازش سوال می‌پرسید تخصصی حتی یه سوال رو هم جواب نداد دلمون خوش باشه فقط هی گفت شما مشکلتون حاده خیلی جدیه پارتنر منم خیلی با اصطلاحات قلمبه سلمبه توضیح می‌داد که نه مشکل ما حاد نیست و.. اونم میگفت من میدونم و.. پارتنرم گفت رفرنس شما چیه بعد ازش پرسید رفرنس چیه بنده خدا پارتنر من هنگ کرد آخرم گفت باید 5880 بدید و مشاورمون 6 ماه دیگ وقت میده الان من براتون پارتی بازی می‌کنم چون مشکل شما خیلییی حاده خیلیم میخواست بگه شما افسرده و اظطراب شدید و.. دارید درصورتی که اصلا ما اینارو نداریم و موضوع صحبت ما این نبود بعد گفت اوکی میکنم بعد (پارتنر نمیگم چندشم شد میگم امیر) امیر گفت ما میخوایم هربار رو قبل از مشاوره پرداخت کنیم نیازی نیست همش با هم باشه در انتها گفت آره دکترمون فلان مدرک رو داره از فلان دانشگاه تیر خلاص اونجا بود ک امیر گفت اصلا اون دانشگاه رشته روانشناسی نداره خانم و یه دفعه تلفن رومون قطع شد 🙂

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مگه کسیم به اینا زنگ میزنه؟ 😂بی‌سوادن. فقط دارن بازاریابی میکنن

ما واقعا نیاز داریم با یه زوج درمانگر صحبت کنیم

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی