2777
2789
عنوان

همکده بیسواد 😂

123 بازدید | 6 پست

با پارتنرم تصمیم گرفتیم با تراپیست زوج درمانگر صحبت کنیم اول اینکه گفت من مشاورم و.. فقط یه بازاریاب بود من که سر درنمیارم از اصطلاحات روانشناسی پارتنرم ازش سوال می‌پرسید تخصصی حتی یه سوال رو هم جواب نداد دلمون خوش باشه فقط هی گفت شما مشکلتون حاده خیلی جدیه پارتنر منم خیلی با اصطلاحات قلمبه سلمبه توضیح می‌داد که نه مشکل ما حاد نیست و.. اونم میگفت من میدونم و.. پارتنرم گفت رفرنس شما چیه بعد ازش پرسید رفرنس چیه بنده خدا پارتنر من هنگ کرد آخرم گفت باید 5880 بدید و مشاورمون 6 ماه دیگ وقت میده الان من براتون پارتی بازی می‌کنم چون مشکل شما خیلییی حاده خیلیم میخواست بگه شما افسرده و اظطراب شدید و.. دارید درصورتی که اصلا ما اینارو نداریم و موضوع صحبت ما این نبود بعد گفت اوکی میکنم بعد (پارتنر نمیگم چندشم شد میگم امیر) امیر گفت ما میخوایم هربار رو قبل از مشاوره پرداخت کنیم نیازی نیست همش با هم باشه در انتها گفت آره دکترمون فلان مدرک رو داره از فلان دانشگاه تیر خلاص اونجا بود ک امیر گفت اصلا اون دانشگاه رشته روانشناسی نداره خانم و یه دفعه تلفن رومون قطع شد 🙂

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مگه کسیم به اینا زنگ میزنه؟ 😂بی‌سوادن. فقط دارن بازاریابی میکنن

ما واقعا نیاز داریم با یه زوج درمانگر صحبت کنیم

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی