2777
2789
عنوان

خونه خریدن برا برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 29 پست
چطور به اون داده ولی به شما نه؟

هنوز که نداده. فعلا دارن حرفشو می زنن. چون ما سرکار می ریم و داریم. اونا تا ظهر خوابن و هیچی ندارن. گاهی مادر شوهرم می گه فلانی بدبخت نمی تونه صبح زود پاشه. دست خودشم نیست 😶

نه بهدا برا پول خیلی ارزش قایل نیستم. ولی این حرف زدنش اشتباه. تو ایران مخصوصا کل کارکرد سی ساله یه ...

حرفش رو اگه عملی کنه حرص هم داره 

ولی از حرف تا عمل کلی راهه

اعصابت رو خرد نکن شما به حد کافی با شاغل بودن و بچه داشتن داری انرژی صرف میکنی

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفش رو اگه عملی کنه حرص هم داره ولی از حرف تا عمل کلی راههاعصابت رو خرد نکن شما به حد کافی با شاغل ...

من اصلا هیچی نگفتم. چند وقت پیش زن داداشم داشتن می گفتن فرق ما که می ریم سر کار و اونایی که نمی رن بعد سی سال معلوم می شه، که ما خونه و زندگی داریم و پیر شدیم تو آسایشیم. اونا نه. باید برم بهش بگم همین فرق هم بینمون نیست 😂

حق داری 

منم گاهی وقت ها سر همین موضوع ها نارحت میشم ولی اینو بدون اینا درست بشو نیستند چون برادر شوهر و خانمش از اول همینجور اونا رو عادت دادند و از طرفی اینا به مدل شما هم عادت کردند که شما از پس خودتون بر میای حالا به چه قیمتی براشون مهم نیست 

پس حرص نخور چون خودت رو بیشتر اذیت میکنی 

من احساس میکنم تو هر خانواده یکی اینجوری پیدا میشه و جالب اینجاست که اونا حرص زندگی تو رو هم میخورن و اصلاً فکر نمی‌کنند که بابا ماها داریم جون میکنیم و خودشون فقط میخورن و میخوابن و توقع همه چی هم دارن 

من اصلا هیچی نگفتم. چند وقت پیش زن داداشم داشتن می گفتن فرق ما که می ریم سر کار و اونایی که نمی رن ب ...

چه خوش رفتاری😄😄😄

الهی رزقتون بسیار زیاد

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

حق داری منم گاهی وقت ها سر همین موضوع ها نارحت میشم ولی اینو بدون اینا درست بشو نیستند چون برادر شوه ...

آفرین دقیقا. خدا به راه راست هدایتشون کنه. با این کارشون دعای خیر بدرقه خودشون نمی کنن

من اصلا هیچی نگفتم. چند وقت پیش زن داداشم داشتن می گفتن فرق ما که می ریم سر کار و اونایی که نمی رن ب ...

برو بهش بگو فرق اینه ما بعد چند سال میفهمیم که زندگی نکردیم از طرفی اعصاب برامون نمونده و از نظر جسمی هم دیگه توان نداریم  از زندگی که ساختم لذت ببریم 

برو بهش بگو فرق اینه ما بعد چند سال میفهمیم که زندگی نکردیم از طرفی اعصاب برامون نمونده و از نظر جسم ...

🤣🤣. دقیقا همینه بخدا

ادم تو این سالهای که داره کار می کنه خودشو از بین می بره. من یه بچه بد غذا هم دارم که پدرمو در آورده. فقط هم از دست خودم یه چی می خوره. پیر شدم رفته

نه بهدا برا پول خیلی ارزش قایل نیستم. ولی این حرف زدنش اشتباه. تو ایران مخصوصا کل کارکرد سی ساله یه ...

پدرشوهرمنم ب همین بهانه.  برای پسر کوچیکش ک حتی زن نداره. آپارتمان.  خریده. گذاشته کنار ،،بیمه ی عمرش کرده.  ک بعدا برای زن و بچه ش مثلا.  بمونه ،، براش هرماه پس انداز طلا میخره میگه برای عروسی فلانی

اونوقت شوهرمن.   هیچی ازشون ندید  حتی ی هل پوچ.حتی خرجشون میداد

ازخرج. عروسی گرفته.   تا الان ،،از ده سالگی. فرستادنش سرکار  ،،باپس اندازش میتونسته خونه بخره. گفتن بالا ی. خونه مارو بساز. فریبش دادن

بعدک

ساخته.   ن چیزی بنام زدن.  ن هیچی 

میگن. ب جاش چند سال نشستید حالا هم میگن بلند بشید اجاره بدیم باالارو

تابتونن.  شوهرم و تیغ میزنن پول میگیرن. درصورتی ک میبینن و میدونن چقدر توتنگنا هستیم. انگار شوهرمن از ی پدرومادر دیگه بوده.  اون فقط بچه شون 

میگن اون نمیتونه بخره. یا.  کارکنه.  راست راست میگرده وتفریح.  میکنه.   شوهرمن.  ازبچگی کارکرده  براشون کمک خرجشون.   حقشم. دارن میخورن

خدا نگذره ازاین پدرومادرایی ک.  اسمشون فقط پدرومادر، ،فقط موقع کار. وگرفتاری ومریضی.  شوهرمن و ب عنوان پسر قبول دارن. ماک نمیگذریم خداهم نگذره

پدرشوهرمنم ب همین بهانه. برای پسر کوچیکش ک حتی زن نداره. آپارتمان. خریده. گذاشته کنار ،،بیمه ی عمر ...

خدا نمی گذره.‌مطمئن باشید. اینا حق الناسه. ما هم همین طوریم. از خرج عروسی بدهی داشتیم تا همین الان