2777
2789
عنوان

یه خونه پیش فروش خریدم

872 بازدید | 23 پست

پایانکار هنوز نداره در نتیجه سند هنوز صادر نشده. فقط قولنامه املاکی نوشتیم و من 80 درصد پول رو دادم، باقیش برای سند. چکام هم پاس شدن و پول رفته به حساب فروشنده. امکانش هست به کسی بفروشه اینو باز؟ 

یا نه دیگه نگران نباشم؟ البته یه چک ازش دارم به عنوان ضمانت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه سندش ده سال طول بکشه تا بیاد خونه خریدن پیش فروشی خیلی اشتباهه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ممکنه سندش ده سال طول بکشه تا بیاد خونه خریدن پیش فروشی خیلی اشتباهه

وای خاله م الان به همین مشکل خورده دقیقا پنج شش ساله لنگ سنده کسی که ساخته اضافه ساخت زده باید جریمه بده حتی اینا دوسه بار خودشون پول ریختن برای کمک به جریمه های این یارو اما خبری از سند نیست که نیست

آپارتمانو گذاشته برا فروش هیچکس نمیخره یکی دوتایی مشتری هم که داشته متری ۸-۷ میلیون زیر قیمت اصلی خواستن بردارن

نه آمادس خونه. فقط پایانکار نیومده هنوز

اگر مشکل و تخلف داشته باشه و جریمه داشته باشه خیلی طول میکشه تجربه دارم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

وای خاله م الان به همین مشکل خورده دقیقا پنج شش ساله لنگ سنده کسی که ساخته اضافه ساخت زده باید جریمه ...

دقیقا میدونم چه بلایی سر آدم میاد آخرش هم طرف فرار کنه دستش به هیچ جا بند نیست