2777
2789
عنوان

خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 27 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم غصه نخور خدا بزرگه من خودم یکسالو نیمه عروسی کردم الان دوهفتس شوهرم ماشین گرفته و ی کار براخودش جور کرده تو این مدت بیکار بودو موتور داشتیم همیشه من ازکمردرد مینالیدم ازبس باد یخ بهم میخورد خدابزرگه اول زندگی کسی چیزی نداشته
خدایا مامانم و همه مریضا رو شفا بده بگو آمین

اوضاع تو بهتره شوهرمنم پنج ماهه بیکاره دقیقا از روزی ک عروسیمون شد بیکاره خب وضع مالی خوب نیس پالتو نگیر منم برای پارسالو میپوشم 

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔

میدونستی بیکاره عروسی کردی باهاش  

واقعا نمیدونم چی بگم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

غصه نخور عزیزم اگه جنم کارداشته باشه خیلی زود راه میفته الان هوا سرده میتونه یه چرخ دستی جور کنه تو خیابون یا پارک شلوغ باقلا و لبو بفروشه یا دستگاه ذرت مکزیکی یک ملیونه درامدش خیلی خوبه بخره جای شلوغ وایسه بفروشه یا شروع کنه تو بازار دست فروشی ببینه مردم بیشتر چی میخرن مثلا کلاه و دستکش و... خودتم کلم و بادمجون و...الان ارزونه شروع کن کم کم ترشی درست کردن یاد بگیر بفروشی یا خیاطی یا ارایشگری ببین چه هنری داری به هر حال بیخیال نشین کار زیاد هست انشالله که جنم کار رو تو خودتون بیدار کنید ...