2777
2789
عنوان

حقوق ماهیانه

249 بازدید | 34 پست

الان با ماهی چقدر میشه خوب زندگی کرد؟

وولکس واگن، ماشینیه که مثل یه دوست وفادار همیشه همراهت می‌مونه؛ طراحی ساده ولی بی‌نهایت کاربردی، قدرت و راحتی رو بهت می‌ده که هر جاده‌ای رو به راحتی طی کنی. هر وقت پشت فرمونش بشینی، می‌فهمی که انتخابت درست بوده!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

توی تهران بالای ۵۰ توی شهرستان بالای ۳۰

البته بشرطی که خونه برای خودشون باشه

میشه یه زندگی در حد رفع نیاز ها و سفر و خورد و خوراک مناسب داشت

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

حداقل ۳۰ نقدی دستت باشه

متاسفانه این عدد برای یه زندگی دونفره فقط به اندازه خوردن و زنده مونده 

اگه قرار باشه اجاره بدی دیگه هیچی ازش نمیمونه

وولکس واگن، ماشینیه که مثل یه دوست وفادار همیشه همراهت می‌مونه؛ طراحی ساده ولی بی‌نهایت کاربردی، قدرت و راحتی رو بهت می‌ده که هر جاده‌ای رو به راحتی طی کنی. هر وقت پشت فرمونش بشینی، می‌فهمی که انتخابت درست بوده!

متاسفانه این عدد برای یه زندگی دونفره فقط به اندازه خوردن و زنده مونده اگه قرار باشه اجاره بدی دیگه ...

گفتم حداقل دیگه خرج در رفته یعنی اجاره و اینا بکنار

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

۱۰۰

متاسفانه عدد درسته بنظرم 

چجوری یه نفر ادم باید انقدر در بیاره تنهایی!

اگه دونفر کار کنن خیلی راحت تره و امکان پذیر تر

۳۰ تومن به بالا

متاسفانه اگه قرار باشه اجاره بدی یا بچه داشته باشی 

بیشتر حتی