2777
2789
عنوان

واریکوسل

529 بازدید | 13 پست

به نظرتون این قرص برای چی داده دکتر ره شوعرم

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

ببخشید استارتر من هم یه سوال میپرسم ...دوستان لطفا جواب بدن

کسایی که شوهراشون واریکوسل داشتن چطور متوجه شدن؟ درد خاصی داشتن؟ یا ورم کرده بوده؟ دکتر برای شوهر من آزمایش اسپرم نوشته (من رفتم پیش دکتر زنان برای ناباروری اولین بارم بود گفت برای شوهرت هم آزمایش مینویسم) اما چون شوهرم خودش نرفته دکتر و معاینه نشده و درد و ورم خاصی نداره ...به نظرتون لازمه معاینه بشه برای واریکوسل؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشید استارتر من هم یه سوال میپرسم ...دوستان لطفا جواب بدن کسایی که شوهراشون واریکوسل داشتن چطور م ...

دکتر مردان باید بره معاینه ش میکنه و هرچی لازم باشه بهش میگه دکتر ارولوژیست

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 
ببخشید استارتر من هم یه سوال میپرسم ...دوستان لطفا جواب بدن کسایی که شوهراشون واریکوسل داشتن چطور م ...

نه من شوهرم هیچ دردی نداشت رفت دکتر معاینه کرد فهمیدن واریکوسل داره بعدشم آزمایش اسپرم داد که مورفولوژیش مشکل داشت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
آره چون اگه اسپرمش حرکت نداشته باشه بچه دار نمیشی اگه بشی سقط میشه اگه واریکوسل داشته باشه اسپرمش کی ...

ربطی نداره خیلیا با واریکوسل حامله شدن من با واریکوسل حامله شدم الان بچم قلب داره

ربطی نداره خیلیا با واریکوسل حامله شدن من با واریکوسل حامله شدم الان بچم قلب داره

تبریک میگم عزیزم

من دیروز اومدم رویان ازمایشهای خودم رو دادم و به اقام گفتم توصیه میشه عمل واریکوسل بشن

نمیشه بدون عمل ای یو ای کرد؟

من ی حاملگی خارج رحم داشتم لوله سمت راستم رو از دست دادم ایا به خاطر واری اقام بوده؟

عزیزم واریکوسل شوهرتون عمل شد؟ یا بدون عمل اقدام کردید؟ مشکلتون حل شد؟

نه تازه هفته پیش عمل کرده

دکتر گفته چهارماه دیگه آزمایش بده ببینیم خوب شدی یا نه😐😐😐

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه من شوهرم هیچ دردی نداشت رفت دکتر معاینه کرد فهمیدن واریکوسل داره بعدشم آزمایش اسپرم داد که مورفول ...

من شوهرم مورفولوژیش خوبه ولی تحرکش بده

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز