2789
عنوان

بش بگم⁉️

123 بازدید | 24 پست

بچه ها سر یه ماجرایی عروسمون دعوا شد 

بعد اون دعوا فک کرده من طرف قضیه بودم ولی مامانم بود 

بعد اومد گفت  ب مامانم تو اون دعوا من بی احترامی کردم مامان من فک کردم جمانه(من) طرف قضیه من نمیدونستم طرف قضیه شما هستید مامان جون من ب شما بی احترامی نمیکنم 

حالا من ازش بدم اومد ناراحت شدم ک چی ب من بی احترامی میکنه منو بی ارزش میکنه خواستم بش پیام بدم دعوا کنم 

اما تهش فقط بلاکش کردم 

حالا اومد ب شوهرش گفته من عروسش بودم چرا بلاکش کرده من هنوز رسمی نشدم اینجوریه من بیام خونتون خواهرت چجوریه 

منم میخام پیام بدم بش بگم از دست من ناراحت نشو ک چرا بلاکش کردم تو خودت اومدی گفتی من ب جمانه بی احترامی کردم منم بلاک کردم  

بگم؟؟بش یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووه هنو نگفتی؟؟؟؟؟؟ به قشنگی و درستی به برادرت بگو

بگو دیگه دلم باهاش صاف نمیشه

۲ ساعتم واسش گریه کن بگو دلم شکسته

تاکید هم کن به زنت چیزی نگوووووو اصلا نمیخوام رابطتون خراب بشه اون خودش میره بهش میگه

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

اوووه هنو نگفتی؟؟؟؟؟؟ به قشنگی و درستی به برادرت بگوبگو دیگه دلم باهاش صاف نمیشه۲ ساعتم واسش گریه کن ...

ب داداشم گفتم 

گریه هامو ندید 

ولی همه چی رو گفتم 

ب داداشم گفتم گریه هامو ندید ولی همه چی رو گفتم

خب؟ چی گفت؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه