2777
2789

فكر كنم ماه هاى أول نبايد بخورى

خدا جونم کلی خسته ام کلی دلگیرم  برای بار سوم نینیم سقط شد وای که چقدر تنهام 😔😔😭😭.     ‌خدایا بازم شکر 😔                              خدایا نزار آرزو به دله شنیدنه کلمه مامان بشم خدایا شده برام آرزو بغل کردنه نینیم خدایا قسمتم کن🤲🤱🤰🏻👼🏻👶🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مصرف کمش مشکل نداره

چون ویتامین آ زیاد داره میتونه باعث مشکلات ونقصهای چشمی تونوزاد بشه خدای نکرده

ولی مصرف کمش بدون مشکله

من خودم توی سوپ و برنج خوردم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
مصرف کمش مشکل نداره چون ویتامین آ زیاد داره میتونه باعث مشکلات ونقصهای چشمی تونوزاد بشه خدای نکرده ...

آجی من اول ماه 4هستم...خواستم بریزم تو گوشت چرخ کرده

خدایا شکرت که سالگرد ازدواجم مادر شدنو بهم هدیه دادی  
بچه ها علت ضررش رو هم میگین؟؟

فكر كنم خطر سقط داشته باشه

خدا جونم کلی خسته ام کلی دلگیرم  برای بار سوم نینیم سقط شد وای که چقدر تنهام 😔😔😭😭.     ‌خدایا بازم شکر 😔                              خدایا نزار آرزو به دله شنیدنه کلمه مامان بشم خدایا شده برام آرزو بغل کردنه نینیم خدایا قسمتم کن🤲🤱🤰🏻👼🏻👶🏻
آجی من اول ماه 4هستم...خواستم بریزم تو گوشت چرخ کرده

خیلی کن بریز عزیزم

بهرحال بدن ب همه ویتامینا نیاز داره

سعی کن زیاد نریزی

درحدی ک براخودت بیشتر از ده پونزده تا نیفته 

ایشاللا ک نی نی نازت سالم بدنیا بیاد😚

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
خیلی کن بریز عزیزم بهرحال بدن ب همه ویتامینا نیاز داره سعی کن زیاد نریزی درحدی ک براخودت بیشتر از ...

مرسی فدات همچنین

خدایا شکرت که سالگرد ازدواجم مادر شدنو بهم هدیه دادی