ati_hos مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 317 عنوان میشه کمکم کنید واقعا نیاز به راهنمایی دارم 120 بازدید | 17 پست من امتحان فردا رو نتونستم بخونم الانم ٤ساعت دیگه باید برم به نظرتون نرم بهتره؟بعدا گواهی بگیریم بدیم مدرسه هیچی نخوندمممممم حسابانه ازمونم چکار کنم استرس بدی گرفتم 1403/10/08 | 03:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منتظر_فردا_نیستم عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 1919 همین الان چن تا نفس عمیق بکش روزنامه وار و سرعتی بشین هر چقد میتونی بخون و برومنم تو همچین شرایطی بودمخوندم باور کنی یا نه ۲۰ کاملم شدمبرو خیالت راحت باشه فعلا تلاشمو میکنم تا ببینم چی پیش میاد...
ati_hos مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 317 همین الان چن تا نفس عمیق بکش روزنامه وار و سرعتی بشین هر چقد میتونی بخون و برومنم تو همچین شرایطی بو ... بخدا از استرس هیچی نمیفهمم اگه این امتحانو ندم میوفتم؟
ati_hos مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 317 کاش امروز ک فرصت داشتی میخوندی عزیزم بخدا حالم خیلی بد بود الانم از استرس گریمگرفته درسی ک میتونمتو دوساعت ببندم استرس نمیزاره حتی یه صفحه بخونم
منتظر_فردا_نیستم عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 1919 بخدا از استرس هیچی نمیفهمم اگه این امتحانو ندم میوفتم؟ فک نکنمولی بهت قول میدم همین الان شرو کنی ۱۰ رو میگیری حداقل کار فعلا تلاشمو میکنم تا ببینم چی پیش میاد...
ati_hos مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 317 فک نکنمولی بهت قول میدم همین الان شرو کنی ۱۰ رو میگیری حداقل کار اخه من نمراتم همه بالای ١٨ بعد واقعا وای بهش فک میکنم اصن دلم میخواد بمیرم
پریاجوووونی عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 1542 بخدا حالم خیلی بد بود الانم از استرس گریمگرفته درسی ک میتونمتو دوساعت ببندم استرس نمیزاره حتی یه ص ... برای آرامشت حمد خوندم عزیزم، ان شاالله ک بهترینا برات رقم بخوره❤️
منتظر_فردا_نیستم عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 1919 بخدا حالم خیلی بد بود الانم از استرس گریمگرفته درسی ک میتونمتو دوساعت ببندم استرس نمیزاره حتی یه ص ... مهمترین چیز اینه استرس هیچ کمکی نمی کنه بهتبا آرامش و سریع بشین تا جایی که می رسی بخوناز آخر هم شرو کنهمین الان گوشی رو بذار و شرو کنتو می تونیحالا برو دیگه فعلا تلاشمو میکنم تا ببینم چی پیش میاد...
ati_hos مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 317 برای آرامشت حمد خوندم عزیزم، ان شاالله ک بهترینا برات رقم بخوره❤️ قربونت بشم مرسی واقعا دعا کنید مدرسه سخت نگیره بتونم یه کاری کنم
ati_hos مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 317 مهمترین چیز اینه استرس هیچ کمکی نمی کنه بهتبا آرامش و سریع بشین تا جایی که می رسی بخوناز آخر هم شرو ... باشه الان شروع میکنم...
منتظر_فردا_نیستم عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 1919 اخه من نمراتم همه بالای ١٨ بعد واقعا وای بهش فک میکنم اصن دلم میخواد بمیرم اصلا نمره برات مهم نباشهمن یه عمر مث دیوونه ها برا بیست شدن جنگیدم الان شدم یه افسرده داغون که هیچی برا از دست دادن ندارهته نمره بالا جز داغون شدن هیچی نیسول کن سخت نگیر فعلا تلاشمو میکنم تا ببینم چی پیش میاد...
منتظر_فردا_نیستم عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 1919 باشه الان شروع میکنم... افرین خوبههمینو میخوایمحالا تا دعوات نکردم بپر برو شرو کن😂 فعلا تلاشمو میکنم تا ببینم چی پیش میاد...
ati_hos مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 317 اصلا نمره برات مهم نباشهمن یه عمر مث دیوونه ها برا بیست شدن جنگیدم الان شدم یه افسرده داغون که هیچی ... هقققق
ati_hos مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 317 افرین خوبههمینو میخوایمحالا تا دعوات نکردم بپر برو شرو کن😂 باشه:( دعا کنننن ولی استرسمکمشه