2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یهفتس از شیر گرفتم واقعا راحته نهایتــــــــــ اذیتیش دوشبه

پوشکم تازمانی ک نخواد کاریش ندارم

دوسال ببعدو امتحان میکنم

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

بایدعقلش به مرحله ای برسه که دستشوییشوبگه مثانه اش هم بایدکامل رشدکرده باشه ۲سال زوده

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

پسر من دو سال و نیم بود از پوشک گرفتنش در عرض دو روزکلا دو بار شاید شلوارشو خیس کردالکی زود بچرو از ...

واییی چرا پس همه میگن تو ۱ سالگی باید از پوشک میگرفتیش منو این حرفا خیلی افسرده میکنه

اول اینکه بچت مگه چند سالشه؟ 

دوم اینکه گرفتن هر کدوم راه و روش خودشو داره باهم هر دوتاش رو ازش نگیر ضربه بدی به بچت میزنه

و هر کدوم که خواستی بگیری آروم و با حوصله باش یک دفعه قطعش نکن یواش یواش شیرش رو کم کن 

برای پوشک گرفتن هم اول با ملایمت ببرش حموم جیش کنه تا یاد بگیره بعدش هر یک ساعت یکبار ببرش حموم تا جیش کنه 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚