2777
2789
عنوان

عفونت ریه

294 بازدید | 11 پست

شوهرم تو شیش ماه دوسه بار بدن  درد شدید گرفت  و  رفت دکترعمومی که گفتن اسپاسم عضلانیه بهش دارو دادن خلاصه خوبشد،  دیروز برا بارچهارم اینجوریشد یعد یماه، بحدی بدنش دردمیکرد که نشسته خوابیدتاصبح،  حتی خمیازه هم نمیتونه بکشه ازدردشدید،  تب ولرزم میکنه، خلاصه امروز رفتیم بیمارستان فهمیدن از ریه اس فرستادن رادیولوژی اینا بعد پزشک دید گفت انگار عفونت شدید داره، فردا صبح بیا پیش متخصص الان نیست، حالا استرس شدید گرفتم، توروخدا کسی درگیرش بوده؟ درمانی داره؟ ممنون میشم بگید اگ تجربه دارید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اینجور بودم سرفه ایناهم میزدم درد شدیدم داشتم هزارتا دکتر ریه و....رفتم بی فایده بود آخرش با یه آ ...

اسم امپولتومیدونی عزیزم؟ خداکنه خوبشه باهمینا عفونت داشتی توام؟ 

اسم امپولتومیدونی عزیزم؟ خداکنه خوبشه باهمینا عفونت داشتی توام؟

امپول متو کاربامول؛ منم چندماه عذاب و درد کشیدم یه دکتر فوق تخصص ریه گفت برو بستری برا کارای بستری رفتم بیمارستان یه دکتر عمومی اومد عکس رادیولوژی و آزمایش واینا دید گفت به پرستاریه آمپول متوکاربامول عضلانی بزن ببینیم چی میشه عکس ریه ام نگاه کرد گفت عفونت هست ولی کمه این درد عضلانی هست تا امپوول زد بعد یه ربع خوب شدم شکرخدا من که ازشدت درد نمیتونستم راه برم و نفس بکشم سرپاشدم؛؛؛؛گفتم آقای دکتر خوبم بستری نمیخوام چندتا قرص متو کاربامون هم نوشت و برگشتم خونه الهی هرجا هست خدا دستش و بگیره