2777
2789
عنوان

پارتنر خسیس

346 بازدید | 47 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

نیاز به مشاوره و تصمیم گیری منطقی دارم چون خودم درحالحاضر نمیدونم باید چیکار کنم

من 6 ماهه با یه آقاپسر که از خودم 3سال کوچیکتره در ارتباطم و خب اخلاقش خیلی خوبه بشدت آدم با درک و شعوریه و خیلی عاشقه
چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که این آقا طی این 6ماه خرج آنچنانی برام نکرده و برای بیرون رفتن 90درصد مواقع پارک میریم تو سرما و گرما اونم بدون اینکه چیزی بخره و خب من اوایل آدمی نبودم به این چیزا اهمیت بدم ولی کم کم رفت رو مخم ولی بهش نگفتم چیزی
حتی معمولا اسنپ سوار میشیم اجازه میده من پرداخت کنم یا میرم خرید باهاش خودش کنار میمونه تا من حساب کنم و عملا وجود مردی رو تو این شرایط کنار خودم حس نمیکنم. ایناکلیات بود اگه بخوام تک تک بگم که تاصبح میتونم بنویسم  
شما جای من بودید چیکار میکردید؟ با توجه به اینکه میدونم درامد انچنانی نداره{خودمم ندارم ولی سرکار میرم شکر بد نیس}و نمیخوام بابت این موضوع کات کنم

ببین جونتون بردار و فرار کن آدم خسیس درست بشو نیست اصلاااا 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷