2777
2789

از دارو دادن نترسونش. گولش بزن. بازی کن.. لج یادش نده‌.فلان چیزو ک دوس داره بگو میدم بهت.. براش شعر قصه یا کلیپ یا موسیقی بذار حتی که حواسش پرت شه بخوره.. اصلا زورکی تحمیل نکن تو بزرگیش از لحاظ روانی  بد عوارض و اثرات مخرب میذاری.‌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یه مدل برا دخترم خریده بودم که سرش شبیه اسپری بود با اون راحت اسپری میکردم از داروخانه بپرسی بهت میدن

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
از دارو دادن نترسونش. گولش بزن. بازی کن.. لج یادش نده‌.فلان چیزو ک دوس داره بگو میدم بهت.. براش شعر ...

آخه بجز ب زور ک نمیخوره..

چطوری گولش بزنم دارو تلخ بدم بهش ؟؟

باشه عزیزمولی چ خطری داره تو خواب؟؟

میپره تو حلقش به جای مری میره تو نای یا خدای ناکرده کیسه های هوایی ریه ش.. تبدیل ب عفونت میشه یا بلند مدت اون قطره وارد ریه شده و هزار بلا به سر ریه طفل معصوم میاره.تو بیداری درازکشیده بود بگیرش تو بغل با نازو نوازش بوسیدن یکی دوقطره بریز حالا ب دستور پزشک من نمیدونم چند قطره گفته..از دکترش بپرس این قطره ها مصرف خوراکی ندارن؟؟بازم نمیدونم تحقیق کن..توی خواب خطر داره یا احتمال احتمال خفگی.. نکن به نظرم خواب نه!!

دارو هارو راحت میخوره؟؟قطره ب زور میریزی؟؟

قطره بینی رو خشک میکنه خودمم بدم میاد چ برسه بچه نمیریزم

اره دارو میگم بیا شربت بخور نمیگم دارو بدش بیاد میخوره اول شیرینارو میدم بعد انتی بیوتیکش رو

زودهم آب میدم بهش

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

من یه مدل برا دخترم خریده بودم که سرش شبیه اسپری بود با اون راحت اسپری میکردم از داروخانه بپرسی بهت ...

میدونم چطوریه

اونم نمی‌ذاره 

دخترت راحت میذاشت اسپری کنی؟؟