2777
2789
عنوان

دوسالی که زندگیم زیر و رو شد

262 بازدید | 19 پست

باورم نمیشه

کلی اتفاق پشت سر گذاشتم 

با شوهرم آشنا شدم این بهترین قسمتش بود🤣

ماجرای خواستگاریم 

نامزدیم 

به خونه رفتنمون

عروسیم 

و الانم باردارم 

و قبل به دنیا اومدن کوچولوم بالاخرهههههه فارغ التحصیلیم 

چقدر دور تند بود واقعا این دو_ سه سال 

ولییی بیشتر از خوب گذشتن شاید یکم سخت گذشت 

ولی بازم شکر 🪽🤍

🦋

اصلا روزا خیلی زود میگذرن

ب طرز عجیبی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلییییی وحشتناکه

واقعا

من ابجیم ی ماه اومد خونمون

انگا همین دیروز بود اومده بود

اصلا نفهمیدم این ی ماه چیشد

دود شد رف هوا 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خب اینا دارن میگن به تندی میگذره ن کندی

جملمو با دقت بخونید، زمان به تندی می گدره چون برکت رفته برکت نه تنها زمان بلکه از مالمون هم می ره بیماری ها و قحطی ممکنه بیاد گرونی شدید و... تا زمانی که امام زمان طهور کنن و طبق دستور خداوند دنیا بهشت بشه ان شاالله هر چه سریعتر طهور کنن

اخه دارین میگین اخر زمانیممن دوست ندارم اخرش باشیم میترسم

توبه کنید و حق الناس ها و حق الهی هاتون رو اروم برطرف کنید و هر روز صدقه بدید، نماز استغاثه امام زمان بخونید، دعای عهد هر روز صبح و ی ایه از امام صادق هست اللهم عرفنی سرچ کنید اون رو بخونید قبل از دعای عهد امام صادق فرمودن شیعیان واقعی زنده می مونن، برای طهور امام زمان دعا کنید و به خدا و امام زمان سلام بدید باهاش صحبت کنید و دعا کنید و از خدا و امام زمان بخواهید از یاران واقعی ایشون باشید نترسید خدا بنده هاشرو دوست داره امام زمان خیلی عریبه براشون دعا کنید ایشون برای ما دعا می کتید هر روز ایه الکرسی بخونید حدیث کسا بخونید

اخه دارین میگین اخر زمانیممن دوست ندارم اخرش باشیم میترسم

اخر الزمان که هستیم منطور از زمان تعیین کردن این هست که نباید بگیم فلان تاریخ، اگر امام زمان تشریف بیارن دنیا بهشت می شه خورد و خوراک رایگان خونه های بزرگ عدالت برقرار می شه دعا کنید باشیم و ببینیم خدا قلبامون رو شفا بده هر روز دعای فرج بخونید و خدا به حق حضرت زینب قسم بدید که طهور اقا امام نزدیک بشه