2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

72 بازدید | 5 پست

ی ساله کات کردم خودم از رابطه اومدم بیرون ی سر سوزن دوسم نداشت برام ارزش قاعل نبود اصلنم تا امشب برام مهم نبود همیشه میگفتم خدایا شکرت نجاتم دادی ولی امشب دارم میمیرم دلم یجوری براش تنگ شده ک میخواستم بهش زنگ بزنم تروخدا بگید چمه 

من بعد 9 سال جدایی هنوز بعضی وقتا شدیدا دلتنگش میشم

چندباری رفتم سمتش جز توهین و بی مهری چیزی ندیم.پشیمون شدم از کارم

ولی باز دلم تنگش میشه

نخواستم دختر دیگه ای هم بیاد توی زندگیم.حوصله ندارم

پسر خوبیم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین دلتنگی طبیعیه بعد کات اما این حس ب این معنا نیست ک تو پس حتما باید برگردی بهش یا حستو ابراز کنی

کلا به احساساتی که میاد سمتت گیر نده چون نرماله و سرکوبش نکن.. بعد کات ک سریع حسا تموم نمیشن":)

اما تو کار خودتو بکن به یه چیزی خودتو سرگرم کن معمولا وقتی آدم بیکار باشه این حسا میاد سمتش

اصلا و ابداااا بهش پیام نده من این تجربه رو دارم.. هیچ چیز اونجور ک فکر میکنی بعد پیام دادن پیش نمیره و پس فرداش پشیمون میشی

من بعد 9 سال جدایی هنوز بعضی وقتا شدیدا دلتنگش میشمچندباری رفتم سمتش جز توهین و بی مهری چیزی ندیم.پش ...

دقیقا میدونم برم سمتش خودم دوباره کات میکنم اصلا نمیدونم دلتنگ چیم؟بی احترامی؟عصبانیت درک نشدن کنترل شدن نمیدونم چ مرضیه