2777
2789

علائمش چیه ؟

الان بهتری 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز یکم بهتر شدم اما این پنج روز مثل یه جنازه افتاده بودم

علائمش رو میگی عزیزم ؟

خداروشکر که خوبی 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

تب ولرز و بدن درد شدید گلو دردم داشتم امروزم کامل حس بویایی وچشایم رفت

دکترم رفتی؟

اره برام سرم نوشت.و دارو داد. روز دوم حس کردم حالم بهتر شده باز روز سوم بدن درد و تب ولرزم شروع شد

استراحت کن 

داروها تو مرتب بخور 

بخور بده این خیلی خوبه بخور بابونه آویشن 

چشم عزیزم.چندروز دیگه طول می‌کشه که خوب بشم؟

میگن دو هفته ای طول می‌کشه .

ولی از کجا مطمئنی کروناس؟ 

آخه گفتن خیلی وقته کرونا تمومه ..

شاید سرما خوردگی یا آنفلوآنزاس؟

میگن دو هفته ای طول می‌کشه .ولی از کجا مطمئنی کروناس؟ آخه گفتن خیلی وقته کرونا تمومه ..شاید سرما خور ...

آخه قبلا کرونا گرفتم دقیقا همین علایم داشتم . حس بویایی وچشایم هم کامل از دست دادم 

مه یارو انگلاتم🤪

میگن دو هفته ای طول می‌کشه .ولی از کجا مطمئنی کروناس؟ آخه گفتن خیلی وقته کرونا تمومه ..شاید سرما خور ...

کرونا تموم نشده

قدرتش کمتر شده 

شده یه ویروس مثل بقیه ویروس ها و سرماخوردگی ها

وگرنه همیشه هست و از بین نمیره

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚