سلام. مردای خودشیفته رو تا جایی که من میدونم اینجوریان چون متاسفانه یکی دو نفر از کسایی که میشناسم علائم خودشیفتگی رو دارن !☺️ ( من با چیزایی که کتابا و روانشناسا و سایتها میگن کاری ندارم و برداشتها و دیدگاهها و چیزایی که خودم دیدمو میگم ) :
خب اولین چیزی که واقعا رو مخه و خیلی هم نمود داره اینه که فک میکنن تافتهی جدا بافته هستن ، این مورد تو خیلی از حرکات و رفتار و حتی گفتارشون مشخصه ! خب مثلا یعنی چی؟☺️
یعنی اینکه : اولا از هر جهتی که یه ذره توش استعداد دارن فکر میکنن نامبر وان و شماره یک اون عرصه هستن! چه توی هنر باشه ، چه ورزش ، چه هر موضوعی که یه مقدار استعداد یا اطلاعات دارن!
بخاطر همین دوس دارن همیشه ازشون تعریف و اونارو تحسین کنی!
خودشونو به طرز عجیبی از هر جهت برتر از دیگران میدونن ، برای همین به خودشون اجازه میدن به هرکسی به شدت انتقاد و حتی توهین کنن! اما اگه یه وقت ازشون کوچیکترین انتقادی بشه واکنش تندی نشون میدن و معمولا هم فراموش نمیکنن!☺️ چون اینقد تو ذهنشون از خودشون بت ساختن که کوچیکترین انتقاد مث اینه که بگم چیکار کردی!☺️
اگه جلوشون از کسی تعریف کنی ، فوقش بتونن چند دقیقه خودشونو کنترل کنن!! اما بعد از اون قطعا سعی میکنن طرفو تخریب کنن ! و البته با هزاران دلیل و برهان به شما ثابت میکنن که اشتباه میکنی و طرف اینجوری نیست!☺️
وقتی اوضاع دلخواهشون باشه به شدت مهربون و مؤدب و حتی رمانتیک هستن! اما خدا نکنه یه وقت بهش بگی بالای چشمت ابروعه!! یه جوری عصبانی میشه که عمرا نتونی باور کنی!☺️ به احتمال زیاد حتی فحاشی و هتاکی هم میکنه! البته بستگی داره که دوز عصبانیتش چقدر باشه ☺️ یه نکتهی کوچیک و جالب بگم ؛ به نظر من اگه میخوای کسی رو بشناسی سعی کن اونو عصبانی و ناراحت کنی!☺️ البته اینم یه شرایطی داره ها ! نمیشه همین جوری هرچی به دهنت اومد به طرف بگی که اونو عصبانی کنی!😂 این مورد یه ریزهکاریهایی داره که باید اون کارارو انجام بدی چون منظور از عصبانی کردن طرف شناخت طرفه! وگرنه باهاش دشمن نیستیم که!
(خدارو شکر که بعد از چند ماه بیماری و عمل جراحی بالاخره تونستم بیام تو سایت ☺️ هرچند نمیدونم چرا اکانت منو حذف کردن☺️) شاد باشید 🙏