2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرچ کن اختلال شخصیت خود شیفته . اگه حوصله داری توضیحات دکتر هلاکویی گوش بده. این مردا فورا حذف کن. تا روانیت نکنن و بستری تمیمارستان ول کن نیستن. 

این ادما تو خون مثل سگ هستن همش سرزنش و خوردت میکنن. ولی میرون شیک پوش و متشخص . ازدواح باعاشون جهنمه

خودشیفته اسمش روشه خب

اونایی که از خودشون و موقعیتشون و..تعریف میکنن

خودشونو بالاتر از بقیه می بینن

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

مدام از خودشون تعریف میکنن و اصرار دارن بهت بفهمونن که دیگران خیلی قبولش دارن  ، خودشونو بی عیب و نقص نشون میدن ، خودشونو نسبت ب همه چیز مطلع نشون میدن  و اینکه از بالا ب بقیه نگاه میکنن

اینکه همه خانما دوسشون دارن 😕

براشون میمیرن 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

سلام. مردای خودشیفته رو تا جایی که من می‌دونم اینجوری‌ان چون متاسفانه یکی دو نفر از کسایی که میشناسم علائم خودشیفتگی رو دارن !☺️ ( من با چیزایی که کتابا و روانشناسا و سایتها میگن کاری ندارم و برداشت‌ها و دیدگاه‌ها و چیزایی که خودم دیدمو میگم ) :

خب اولین چیزی که واقعا رو مخه و خیلی هم نمود داره اینه که فک می‌کنن تافته‌ی جدا بافته هستن ، این مورد تو خیلی از حرکات و رفتار و حتی گفتارشون مشخصه ! خب مثلا یعنی چی؟☺️

یعنی اینکه : اولا از هر جهتی که یه ذره توش استعداد دارن فکر می‌کنن نامبر وان و شماره یک اون عرصه هستن! چه توی هنر باشه ، چه ورزش ، چه هر موضوعی که یه مقدار استعداد یا اطلاعات دارن!

بخاطر همین دوس دارن همیشه ازشون تعریف و اونارو تحسین کنی! 

خودشونو به طرز عجیبی از هر جهت برتر از دیگران می‌دونن ، برای همین به خودشون اجازه میدن به هرکسی به شدت انتقاد و حتی توهین کنن! اما اگه یه وقت ازشون کوچیکترین انتقادی بشه واکنش تندی نشون میدن و معمولا هم فراموش نمی‌کنن!☺️ چون اینقد تو ذهنشون از خودشون بت ساختن که کوچیکترین انتقاد مث اینه که بگم چیکار کردی!☺️

اگه جلوشون از کسی تعریف کنی ، فوقش بتونن چند دقیقه خودشونو کنترل کنن!! اما بعد از اون قطعا سعی می‌کنن طرفو تخریب کنن ! و البته با هزاران دلیل و برهان به شما ثابت می‌کنن که اشتباه می‌کنی و طرف اینجوری نیست!☺️

وقتی اوضاع دلخواهشون باشه به شدت مهربون و مؤدب و حتی رمانتیک هستن! اما خدا نکنه یه وقت بهش بگی بالای چشمت ابروعه!! یه جوری عصبانی میشه که عمرا نتونی باور کنی!☺️ به احتمال زیاد حتی فحاشی و هتاکی هم می‌کنه! البته بستگی داره که دوز عصبانیتش چقدر باشه ☺️ یه نکته‌ی کوچیک و جالب بگم ؛ به نظر من اگه میخوای کسی رو بشناسی سعی کن اونو عصبانی و ناراحت کنی!☺️ البته اینم یه شرایطی داره ها ! نمیشه همین جوری هرچی به دهنت اومد به طرف بگی که اونو عصبانی کنی!😂 این مورد یه ریزه‌کاری‌هایی داره که باید اون کارارو انجام بدی چون منظور از عصبانی کردن طرف شناخت طرفه! وگرنه باهاش دشمن نیستیم که!

(خدارو شکر که بعد از چند ماه بیماری و عمل جراحی بالاخره تونستم بیام تو سایت ☺️ هرچند نمی‌دونم چرا اکانت منو حذف کردن☺️) شاد باشید 🙏

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.