2777
2789
عنوان

کیا سوزش ادرار داشتن و چه جور خوب شدن

144580 بازدید | 31 پست

شروع سوزشم از فروردین بود رفتم دکتر ولی دوره ای خوب شد بازم شروع شده میترسم مزمن شده باشه و آسیبی به مثانه بزنه . چیکار کنم؟ داروی گیاهی یا دمنوش امتحان کنم؟

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...

شنیدم عنبر نسارا دود کنی بزاری جلوی واژن.چون واژن مکش داره عفونت رو خوب میکنه

خیلی آب بخور تا زود زود بری دستشویی

پشت گوش هم ننداز سوزش که خوب نشه میزنه به کلیه هات

کاری ندارم کجایی چه میکنی....بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود....    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داروهاتو کامل میخوری؟؟؟من یکی رو میشناسم داره سنشم بالاست داروهاشو کامل نمیخوره ولی میگه خوب نمیشم.انقدر اطرافیا باهاش حرف زدن الان که مرتب داروهاشو میخورم شنیدم حالش داره بهتر میشه.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

بعد سزارینم. بخاطر سوند بود.

شدیدا سوزش ادرار داشتم. تا یمدت حدودا ده روز فلوکونازول ۱۵۰ میخوردم و پماد استفاده میکردم.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

عزیزم برخلاف همه میگم اب زیاد نخور. از کلیه هات کار نکش که هم سوزش بدتر میشه و هم به کلیه هات فشار میاد. حتما برو سراغ طب اسلامی و سنتی. خواهرم این مشکل رو داشت و با رعایت بهداشت و همین اب کم کاملا خوب شد خداروشکر. 

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی... صفر میشی!!!

وای من یه ساله درگیرشم اوایل هم عفونت واژن بود هم سوزش ادرار بدترین روزهای عمرم بود با هیچی خوب نمیشدم 😢😢 میمردم و زنده میشدم الان بهترم اما همچنان هست و ولم نمیکنه آرزومه خوب شم

یک بار ماه و قسمت من کن.. 

عزیزم برخلاف همه میگم اب زیاد نخور. از کلیه هات کار نکش که هم سوزش بدتر میشه و هم به کلیه هات فشار م ...

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی چه کارایی انجام داد که خوب شد خواهرتون ؟

یک بار ماه و قسمت من کن.. 

والا قرصامم به موقع و کامل خوردم حتی اون موقع ها ک رمضون بود روزه نگرفتم ب خاطر داروهام

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...
عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی چه کارایی انجام داد که خوب شد خواهرتون ؟

برای بهداشت روی پد موقع پریود هم من هم خواهرم پارچه نخی میگیرم میبریم دو لا روش میذاریم. هفته ای دو سه بار توی اب ولرم و جوش شیرین یه ربع میشینیم. یه سری عرقیجات. لباس زیر نباید توی خونه بپوشی. اینم بگم خواهرم ازمایش ادرار و سونو کلیه داده بود. 

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی... صفر میشی!!!