شروع سوزشم از فروردین بود رفتم دکتر ولی دوره ای خوب شد بازم شروع شده میترسم مزمن شده باشه و آسیبی به مثانه بزنه . چیکار کنم؟ داروی گیاهی یا دمنوش امتحان کنم؟
من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...
داروهاتو کامل میخوری؟؟؟من یکی رو میشناسم داره سنشم بالاست داروهاشو کامل نمیخوره ولی میگه خوب نمیشم.انقدر اطرافیا باهاش حرف زدن الان که مرتب داروهاشو میخورم شنیدم حالش داره بهتر میشه.
خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
عزیزم برخلاف همه میگم اب زیاد نخور. از کلیه هات کار نکش که هم سوزش بدتر میشه و هم به کلیه هات فشار میاد. حتما برو سراغ طب اسلامی و سنتی. خواهرم این مشکل رو داشت و با رعایت بهداشت و همین اب کم کاملا خوب شد خداروشکر.
وای من یه ساله درگیرشم اوایل هم عفونت واژن بود هم سوزش ادرار بدترین روزهای عمرم بود با هیچی خوب نمیشدم 😢😢 میمردم و زنده میشدم الان بهترم اما همچنان هست و ولم نمیکنه آرزومه خوب شم
منم معمولا سوزش ادرار دارم اما آزمایش دادم عفونت نداشتم بیشتر به خاطر کمبود آب هست که ادرار غلیظ میشه و املاح رسوب می کنن حتما باید آب و مایعات زیاد بخوریم
عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی چه کارایی انجام داد که خوب شد خواهرتون ؟
برای بهداشت روی پد موقع پریود هم من هم خواهرم پارچه نخی میگیرم میبریم دو لا روش میذاریم. هفته ای دو سه بار توی اب ولرم و جوش شیرین یه ربع میشینیم. یه سری عرقیجات. لباس زیر نباید توی خونه بپوشی. اینم بگم خواهرم ازمایش ادرار و سونو کلیه داده بود.