2777
2789
عنوان

جهیزیه و خونه

317 بازدید | 50 پست

ما یه خونه‌ی نقلی خریدیم، نصفشو بابام داد و منم پول جهیزیه‌مو گذاشتم روش و همسرمم بقیه‌شو داد که بتونیم بخریم خونه رو

از طرفی قرار شد جهیزیه رو همسرم برام بگیره در عوض پول جهیزیه که بهش دادم و خونه رو هم سه دونگ سه دونگ به نام میزنیم

حالا برام سواله، اگه همسرم پول جهیزیه رو بده، اصولا وقتی با آقایون میریم خرید برای حفط غرورشون اسم اونا رو تو فاکتور میزنن، بعد چطور معلوم میشه که در واقع کل جیزیه رو من خریدم و با پول منه؟

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

خو اگه مشکلی نداری قبلش با شوهرت حرف بزن به خریدار فامیل تو رو بگه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت داری میگی پول جهازتو گذاشتی رو خونه و س دنگ خونه بمامت شده و جهازو شوهرت میگیره دیگه فاکتور باید به نام خودش باشه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

ول کن بابا ب چیزایی فک میکنی تو زندگی مشترک زیر و رو نکشین

خدایی نکرده جدابشن باید مدرک دستش باشه که بتونه پس بگیره

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
خو اگه مشکلی نداری قبلش با شوهرت حرف بزن به خریدار فامیل تو رو بگه

میدونی احساس میکنم اینطوری جلوی همسرم وجهه‌م بد میشه، برای همین میگم بیخیال ایشالا بعدا که خونه رو بزرگتر کرد همسرم، سه دونگ سه دونگ میزنیم و جهیزیه دیگه مهم نیس با کی بوده، یا این وسایل کهنه میشن بالاخره و همسرم میخره باز

اهان نصف خونه رو بابات دادن خب الان خونه رو خریدید به نام کی هست؟ اول اینو مشخص کنید بعد برید جهیزیه زیرش نزنه

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

ول کن بابا ب چیزایی فک میکنی تو زندگی مشترک زیر و رو نکشین

من واقعا هدفم زندگی کردنه، خداروشکر همسرمم خوبه

فقط محض اطمینان پرسیدم