2777
2789
عنوان

کلیه جنین

1038 بازدید | 34 پست

خانوما مامانا

من تمام ازمایشاتم عاالی بود

و هیچ مشکلی نداشتم هیچی 

تا اینکه ۱۷ هفته و ۶ روز رفتم سونو انومالی، گفت همه چیز عالیه اما کلیه راست دیده نمیشه

۴ هفته بعد تکرار کن

من طاقت نیاوردم، ۱۸ هفته و ۲ روز رفتم یه جای دیگه

گفت کلیه راست با اندازه نرمال و بدون ورم توی لگن جنین هست.

از اون روز تا الان دلم اشوبه. همچین تجربه ای دارید؟؟ توروخدا کمک کنید دلم خونه

۲۸ هفته هم رفتم سونو وزن، گفتم کلیه هاشو ببین. گفت راست چون توی لگنه بچه بررگ شده نمیتونیم توی لگنش رو الان ببینیم

بعد زایمان باید چک کنیم

نگران نباش عزیزم توکلت به خدا باشه با سلامتی به دنیا میاد انشالله

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خب سونو گرافی جی میگه از پزشک پرسیدی ک اگه کلیه تو لگن باشه جی میشه؟

میگم هیچ ایرادی ندتره و هیچ فرقی با افراد عادی نداره

حتی اگه یک کلیه هم نباشه مشکلی نیست

اما مگه مادر این حرفا حالیشه؟ دق کردم بخدا قسم

مرسی عزیزم، دلم خونه…

حق داری ولی تا نیاد نیاد کاری نمیشه کرد بعد ازش سونوگرافی میگیرن مشخص میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

با انشالله ماشالله نگذرون ها پی دکتر دوا باش

مگه میشه به فکر نباشم؟؟؟ با ده تا دکتر حرف زدم، صدتا سایت خوندم، میگن هیچ مشکلی نیست

بعدشم تا به دنیا نیومد مگه میتونم خاکی به سرم بریزم؟؟

با انشالله ماشالله نگذرون ها پی دکتر دوا باش

تا دنیا نیاد بچه کاری نمیشه کرد 

میگم هیچ ایرادی ندتره و هیچ فرقی با افراد عادی ندارهحتی اگه یک کلیه هم نباشه مشکلی نیستاما مگه مادر ...

کلیه دیگه سنگ ساز نیست ؟ شن ریزه نداره؟ انسداد نداره؟ سایزش نرناله؟ ادرار از هر دوکلیه کاملا خارج میشه؟ هیدرونفروز نشده؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

حق داری ولی تا نیاد نیاد کاری نمیشه کرد بعد ازش سونوگرافی میگیرن مشخص میشه

ترس و استرسش واقعا عذاب اوره. این اتفاق بیشتر واسه خانومایی میفته که بارداریشون تک شریانیه اما من حتی این مشکلم نداشتم

مگه میشه به فکر نباشم؟؟؟ با ده تا دکتر حرف زدم، صدتا سایت خوندم، میگن هیچ مشکلی نیستبعدشم تا به دنیا ...

عزیزم دوست من نوع دیگه از این مشکل رو داره هرچند سونوگرافی و دکتر زنانش گفتن موردی نداره ولی تا دنیا نیاد نمیشه کاری کرد به خودت استرس نده فقط 

ترس و استرسش واقعا عذاب اوره. این اتفاق بیشتر واسه خانومایی میفته که بارداریشون تک شریانیه اما من حت ...

حق داری و درک میکنم کاملا

کلیه دیگه سنگ ساز نیست ؟ شن ریزه نداره؟ انسداد نداره؟ سایزش نرناله؟ ادرار از هر دوکلیه کاملا خارج می ...

نه هیچ کدوم موارد حتی ورم خفیف هم نداره هیچی. هر دو سایزش نرمال بود توی انومالی و توی سونوی وزن هم کلیه ای که سرجاشه اندازه نرمال

کلیه دیگه سنگ ساز نیست ؟ شن ریزه نداره؟ انسداد نداره؟ سایزش نرناله؟ ادرار از هر دوکلیه کاملا خارج می ...

شما درباره استاز در سیستم پیلوکالیسیل کلیه جنین اطلاعات دارید؟