2777
2789
عنوان

خستم كررررد😩😑😤

801 بازدید | 61 پست

مامانم هرررررروووز جارو برقي دستشه داره ميكشه! ميگم مامان مگه بچه كوچيك داري كه هر روز داري جارو ميزني ميگه دهنتو ببند شما از بچه كوچيكم بدترين😐 هر روز فقط ميشوره و ميسابه ! اين جارو زدنش واقعا رو مخمه دقيقا هرجايي كه من دراز كشيدم يا نشستم با دسته جارو مياد بالاسرم ميگه پاشو ميخوام جارو بزنم اونجارو😡 دقيييقا هرررررجا يعني ميرم رو مبل ميشينم ميگه پاشو رو مبلو ميخوام جارو كنم😑 وايتكس واسش حكم آب حياتو داره بخدا يعني هررر روز با وايتكس استكانا و وردستارو ميشوره و صلوات ميفرسته به روح كاشف وايتكس!

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای چه بد

وسواس فکری داره دیگه

همش فکرمیکنه همه جا کثیفه

خدای نکرده به خودش آسیب میزنه

چون وایتکس خیلی بده

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

چند سالته؟ احتمالا وقت شوهرته

خواستگار خوبم داشتی اما رد کردی

داره با زبون بی زبونی بهت میگه دیگه تو خونه بابات آسایش نداری، پاشو برو خونه بخت 😂😂

درد یعنی سر آدم به همان سنگی بخوره که تا دیروز اون رو به سینه میزد   

منم وایتکس زیاد مصرف میکنم شوهرم میگه میخوری ؟؟ 😂😂مادرتم مثل مامان منه مجرد بودم هرجا من بودم نیاز ب جارو داشت 

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔