2777
2789
عنوان

به نظرتون راز موفقیت یه رابطه چیه

115 بازدید | 25 پست

به نظرتون راز موفقیت و پایدار بودن یه رابطه توی چیه؟

چطوری میشه آدم وسط دعوا و عصبانیت خودشو کنترل کنه و آروم باشه؟ 

به نظرتون چه دلایلی باعث میشه که یه رابطه سالم و موفق باشه؟

می‌خوام نظراتتونو بدونم

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احترام

شدیداً با این موافقم 

به نظر من پایه و اساس یه رابطه است

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

گذشت و گذشت و گذشت

ی زوجی که خیلی پیر شده بودن می‌گفتن خدا می‌دونه چقدر همدیگرو بخشیدیم تا تونستیم این همه سال کنار همدیگه زندگی کنیم و پیر بشیم ✨ واقعا بخشندگی خیلی مهمه تو رابطه

احترام 

خانواده همديگرو قاطي بحثا نكردن 

رفتار هركدوم از خانواده ها ب شخص همسر يا پارتنر ربطي نداره چون مسئول رفتار بقيه نيست 

زندگي برد و باخت نيست ك تا توان داري ضربه بزني 

صادق باش اما قرار نيست ريز ب ريز جزئيات گفته بشه

تعهد داشته باش ازدواج لباس نيست 

توي دعواها ب خصوصيات خوب طرف هم فكر كنيد  

یا میبریم یا می اموزیم هیچ باختی وجود ندارد .....

احترام. آویزون نبودن بهش. صداقت. راز همدیگه رو فاش نکردن. پای دوست و رفیق رو وسط نکشیدن... 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

راستگویی 

درستکار بودن 

وفادار بودن 

عاشق واقعی بودن 

احترام گذاشتن 

موقع دعوا فقط سکوت کن حتی اگه حق با تو بود اینجوری دعوا کش پیدا نمیکنه و به یه جر و بحث ساده ختم میشه 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀