2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هعی من خیلی دارم خودداری میکنم و خشمم رو کنترل میکنم

نگاه من همین کار رو کردم آخر سر کم آوردم باهاش قطع ارتباط کردم کارم عاقلانه بود اما بعضی وقتا پشیمون میشم احساسات پیچیده ما آدماست دیگه 

هییی فکر کنم بد خشمم رو بروز دادم 

[کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.

هعی من خیلی دارم خودداری میکنم و خشمم رو کنترل میکنم

عزیزم می تونم یک چیزی در مورد کنترل خشم بگم؟ 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

نگاه من همین کار رو کردم آخر سر کم آوردم باهاش قطع ارتباط کردم کارم عاقلانه بود اما بعضی وقتا پشیمون ...

من یه بار با همین طرف خشمم رو خیلی بد بروز دادم و خب تا قطع رابطه رفت و حالم داغون بود ولی اوکی شد برا همین خیلی خشمم رو کنترل میکنم الان

بفرمایید

قربان شما 😍 

حقیقتش میگند خشم و احساسات رو نباید کنترل کرد 

بهتر هست به جای کنترل، مدیریت شون کنیم 

چون اگر جلوی احساسات گرفته بشند سرکوب میشند و به شکل زشت تری وارد ناهشیار میشند

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

من یه بار با همین طرف خشمم رو خیلی بد بروز دادم و خب تا قطع رابطه رفت و حالم داغون بود ولی اوکی شد ب ...

برعکس چیزی فکر می‌کنی من دعوا نکردم خیلی خوشگل گفتم خوش گذشت رفیق بای😂 ولی عاقلانه بود 

[کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.

قربان شما 😍 حقیقتش میگند خشم و احساسات رو نباید کنترل کرد بهتر هست به جای کنترل، مدیریت شون کنیم چو ...

بله صد در صد مرسی از راهنماییتون✨️

من اگه بخوام بروز بدم شکلش واقعا وحشتناکه

قبل حرف زدنم یه نفس عمیق میکشم و چشام رو میبندم بعد مثلا پیام رو تایپ میکنم ولی توی پیام سعی میکنم به طرف بفهمونم عصبانی شدم بابت حرف یا رفتارش بعدش هم سعی میکنم از فضا دور بشم ولی گاها موفق نیستم ولی بروز خشمم مثل گذشته شدت بالایی نداره شدتش مثلا بخوای بین ۱ تا ۱۰ نمره بدی از ۱۰ اومده رو ۳ و ۴