2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هعی من خیلی دارم خودداری میکنم و خشمم رو کنترل میکنم

نگاه من همین کار رو کردم آخر سر کم آوردم باهاش قطع ارتباط کردم کارم عاقلانه بود اما بعضی وقتا پشیمون میشم احساسات پیچیده ما آدماست دیگه 

هییی فکر کنم بد خشمم رو بروز دادم 

[کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.

نگاه من همین کار رو کردم آخر سر کم آوردم باهاش قطع ارتباط کردم کارم عاقلانه بود اما بعضی وقتا پشیمون ...

من یه بار با همین طرف خشمم رو خیلی بد بروز دادم و خب تا قطع رابطه رفت و حالم داغون بود ولی اوکی شد برا همین خیلی خشمم رو کنترل میکنم الان

...

بفرمایید

قربان شما 😍 

حقیقتش میگند خشم و احساسات رو نباید کنترل کرد 

بهتر هست به جای کنترل، مدیریت شون کنیم 

چون اگر جلوی احساسات گرفته بشند سرکوب میشند و به شکل زشت تری وارد ناهشیار میشند

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

من یه بار با همین طرف خشمم رو خیلی بد بروز دادم و خب تا قطع رابطه رفت و حالم داغون بود ولی اوکی شد ب ...

برعکس چیزی فکر می‌کنی من دعوا نکردم خیلی خوشگل گفتم خوش گذشت رفیق بای😂 ولی عاقلانه بود 

[کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.

قربان شما 😍 حقیقتش میگند خشم و احساسات رو نباید کنترل کرد بهتر هست به جای کنترل، مدیریت شون کنیم چو ...

بله صد در صد مرسی از راهنماییتون✨️

من اگه بخوام بروز بدم شکلش واقعا وحشتناکه

قبل حرف زدنم یه نفس عمیق میکشم و چشام رو میبندم بعد مثلا پیام رو تایپ میکنم ولی توی پیام سعی میکنم به طرف بفهمونم عصبانی شدم بابت حرف یا رفتارش بعدش هم سعی میکنم از فضا دور بشم ولی گاها موفق نیستم ولی بروز خشمم مثل گذشته شدت بالایی نداره شدتش مثلا بخوای بین ۱ تا ۱۰ نمره بدی از ۱۰ اومده رو ۳ و ۴

...