سلام عزیز جان خوبی؟ من مشکل مشابه دارم من از بعد زایمانم دچار خشکی واژن شدم. با وجودی که من همیشه عرق رازیانه و دمنوش رازیانه میخوردم براتنظیم هورمونیم اما اتروفی واژن داشتم. واژنم انقدر نازک شده بود که حتی بعد از اجابت مزاج علاوه بر شقاق مقعد، قسمت پرینه دچار شقاق میشد. بعد برنامه دچار شقاق واژن میشدم توی ورودی رحم و همیشه ورم و قرمزی و درد و زخم داخلی و سوزش داشتم اما فکر نمی کردم قابل درمان باشه... تا اینکه توی اینترنت سرچ کردم گفته بود ویتامین ای و آ و ویتامین ب و س خیلی تاثیر داره. یکساله که دچار عفونت شدید شدم که با دارو کامل خوب نمیشه... فروردین ۱۴۰۳ دوباره عفونتم وحشتناک عود کرد ... منم دوباره شروع کردم تحقیق کردن ، البته متخصص زنان هم رفتم و دارو هم گرفتم دو دوره زیر نظر دکتر دارو گرفتم اما متوجه شدم من کمبود ویتامین ای و بیوتین دارم. من بعد زایمانمم حتی مولتی ویتامین مینرال میخوردم اما گویا جبران کمبود ویتامینم رو نمی کرد. دوماه ویتامین ای خوردم علایمم کمتر شد و یکمی بهتر شدم اما اشتباه کردم و کامل قطع کردم... الان چند روزه دوباره عفوونتم عود کرده ... دوباره دارم دارو می خورم. کنارش هم دارم بیوتین و ویتامین ای میخورم...
هربار متخصص زنان رفتم بر حسب علایمم و شرح بیماری که به دکتر میدادم ازم میپرسیدن بیوتین نخوردی تا حالا، منم می گفتم نه. کنجکاو شدم بیوتین چیه! دوباره رفتم از علامه گوگل پرسیدم بیوتین چیه و علایم کمبودش چیاست، من همه علایم رو داشتم ... من کمبود ویتامین دارم... حالا فعلا دارم کنار داروهام اینارو هم استفاده می کنم ببینم چطور میشم اما فهمیدم برا اتروفی مشکل هورمونی و استرس و ویتامین ای خیلی تاثیر داره... من برا تنظیم فقط بجز رازیانه نمیدونم چی استفاده کنم که مفید باشه
سلام گلمالهیی بگردم خیلی سخته واقعا بدچیزیه منم صبحا B1میخورمو شب هاB6و یک روز درمیون قرص ای۱۰۰ولی ت ...
من ویتامین ای 400 دوماه پشت سر هم هر روز خوردم، برام واقعا خوب بود اما باید بعدش تبدیلش می کردم به هفته ای یه بار ، اما اشتباه کردم و کامل قطع کردم... تا ببینم چی میشه. خداییش خیلی بده.
واقعا رازیانه خوبه؟؟خیلی بد مزست مزه ی سبزی پلو میده🤣🤣🤣چطوری باید استفاده کرد ک موثر باشه
خود دونه رازیانه رو بگیر از عطاری. دونه هاشو بکوب له کن مثل آرد یه قاشق مرباخوری بریز تو آب جوش دم کن با یه لیوان آب بعد صاف نکن همونجوری صاف نشده هم بزن همش. و بخور( البته قبلش بگم اگر بهم ریختگی هورمونی داری یا کیست سینه داری رازیانه نباید رازیانه بخوری بجاش ویتاگنوس و شوید بخور) بج
من ای 100 ایرانی میخورمیک روز درمیون ولی اونقدری جواب نگرفتمپس قرص منم تمو شد مثل شما ای ۱۰۰ بگیرم و ...
زیاده روی نکنی برا ویتامین ای چون محلول در چربیه و ذهیره میشه زیاد نباید بخوری مسمومیت میاره. من دوماه بخورم ، میکنمش هفته ای یکی یا دوتا. چون من سابقه کمبود ویتامین دارم