2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چوخ داریخما😁😁😁😁

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

وای منم ..فصل امتحاناس 

خونه ی کسی هم نمیتونم برم همه امتحان دارن 

کسی پایه نیس باهاش برم بیرون 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

برو دور دور

به خاطر قرضی که داریم شوهرم رفته راه دور کار می‌کنه ینی الان چند سالیه منم و دوتا بچه کوچولو . درضمن ماشینمونم فروختیم اینا مسئله نیس نشستم تنها توخونه هزار جور فکرو خیال میاد تو ذهنم بخصوص فکر مریضارو میکنم اخه دوس ندارم هیچکس تو دنیا مریض شه حتی دشمنم

به خاطر قرضی که داریم شوهرم رفته راه دور کار می‌کنه ینی الان چند سالیه منم و دوتا بچه کوچولو . درضمن ...

الهی انشاالله همه چی درست میشه ،، 

فکر و خیال نکن زنگ بزن ب خانوادت باهاشون حرف بزن

💚🌱