2777
2789
عنوان

خرید بنز

326 بازدید | 30 پست

دوستان خریدن بنز صفر مدل ۲۰۲۴ موفقیت حساب میشه ؟ 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدم از این ماشین هایی که تو سامانه یکپارچه خودرو به جانبازها میدن با قیمت خیلی پایین تر از بازار ول ...

مگه اسی جانبازه یا سهمیشو داره؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بستگی داره پولش از کجا اومده باشه اونم تو این اوضاع اقتصادی!

راه حلالللل 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

دیدم از این ماشین هایی که تو سامانه یکپارچه خودرو به جانبازها میدن با قیمت خیلی پایین تر از بازار ول ...

الان چه ربطی به تاپیک داشت ؟ همه مدیون همین جانبازا هستن حتی بنز چیز زیادی نیست اگه بهشون بدن

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بنز نیست اونجا بعدم قیمتاش تقریبا همونه 

اومده ایران یا فعلا داری از قانون جذب استفاده میکنی؟

وقتی سفارش بدی از امارات یا … برات وارد میکنن

چرا که نه. البته نه اینکه هرچی داری بدی برای بنز بلکه چیزهای دیگه هم داشته باشی مثلا دندون جرم گرفته که طرف براش خرج نمی کنه  که بره بنز بخره. خونه نداره بره بنز بخره. اگه همه چی در حد معقول فراهم و ok هست بله بنز هم خوبه

الان چه ربطی به تاپیک داشت ؟ همه مدیون همین جانبازا هستن حتی بنز چیز زیادی نیست اگه بهشون بدن

ول کن بنده خدا فکر کرده من جانبازم 😂