ghorrrre15 مدیر عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 519 عنوان زندگیتون به چی خوشه | مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 37 پست چطور و با چ امید قوی ای زندگیتونو نگهداشتید؟؟بگید شاید ماهم یکم ب فکر فرو رفتیم از طریق نظر شما 1403/10/07 | 02:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghorrrre15 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 519 سلام دوست گرامیمن هفت سال زندگیمو به امید اینکه ازاین خونه برم و بعد بتونم صاحب یه زندگی خوش و بچه ب ... ای آخی خیلی حسه داغونیه خب اگه مردتیکه تو میخواستی با یکی دیگه چیز شی بیجا میکنید زن میگیرید بزار یکم بگذره بعد میخوای باهاش حرف بزن شاید دلیلی آورد تو رو متقاعد کرد زندگی رو باید کرد ولش کن تو که مشکلی نداری اون بایدهات بودنشو کم کنه
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25362 شاید مقصد نرسیدنه والا از خدا ک پنهون نیس از تو چ پنهونزندگیم خلاصه شده تو نرسیدننشدنندیدننخاستن •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
fp17574 عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 227 ای آخی خیلی حسه داغونیه خب اگه مردتیکه تو میخواستی با یکی دیگه چیز شی بیجا میکنید زن میگیرید بزار یک ... مسئله اینجای که اصلا هات نیستمیگه فیلم میبینم بخاطره پوزیشن جدید یاد بگیرمگفتم خب بزار باهم ببینیم بدش اومدگفتم تو جاتو از من جدا کردی شبا میشه ساعت ده میگه برم بخوابم بعد تا دیر وقت بیداره هی فیلم سرچ میکنه
fp17574 عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 227 سلام عزیز، خدا هیچوقت امیدتو نا امید نکنهبا مشاور حتما حرف بزنید هم خودت هم همسرت، گاهی مشکلات حل ... سلام شبتون بخیرازیه طرف مریضه اختلال افسردگی داره چندسال دارم تحمل میکنمچندماه خوبه حالش چندماه بد وقتیم بده اختلال جنسی داره و کلی مشکلات دیگه اما این فیلم و عکس دیدنش چیه این وسط من نمیدونم
bnam1 عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 1300 سلام شبتون بخیرازیه طرف مریضه اختلال افسردگی داره چندسال دارم تحمل میکنمچندماه خوبه حالش چندماه بد و ... فقط مشاوره
ghorrrre15 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 519 مسئله اینجای که اصلا هات نیستمیگه فیلم میبینم بخاطره پوزیشن جدید یاد بگیرمگفتم خب بزار باهم ببینیم ب ... توی اینجا باید شما با زور وارد بشید دل رحمی دیگه کافیست با یک لباس شبه قرمز وارد میدون شو انشالله پیروز شمایی
fp17574 عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 227 توی اینجا باید شما با زور وارد بشید دل رحمی دیگه کافیست با یک لباس شبه قرمز وارد میدون شو انشالله پ ... انشاللهتوروخدا خیلی برام دعا کنیدمن باکلی امید و آرزو ازدواج کردم اما الان تو شرایطی هستم که واقعا نمیدونم چیکار کنمچندماهه مریض داریشو میکنم بعداز چند ماهه اینه جوابم
ghorrrre15 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 519 انشاللهتوروخدا خیلی برام دعا کنیدمن باکلی امید و آرزو ازدواج کردم اما الان تو شرایطی هستم که واقعا ن ... شما پرو باش نزار پا پس بکشه اینقدر جذاب کن خودتو نتونه حتی سمته گوشیش برهبلاخره شمام جاذبه های خودتون دارید دیگه بگیر با همونا لهش کن