2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا برای زایمان عجله نکن .من از موعدم ۱۱ روز رد شد .۴۲ هفته تمام ...از بعد تاریخ دکتر هر رزو رفتم قلب بچه رو چک میکردم.تا زمانی که مشکلی نباشه نرو المی بیمارستان.که بچت رو به زور آمپول فشار دنیا بیارن.از آخرم دنیا نمیاد سزارینت میکنن.من قشنگ وایستادم دردم بگیره .البته خیالم از سلامت بچه و تکوناش راحت بود .اگه یه مقدار دیر شد اصلا نترس.بچت هر چی بیشتر شکمت باشه بهتره برای رشدش.دکترا که تاریخ دقیق نمیدن تا مشکلی برات پیش نیومده الکی نرو

الهی چه ذوقی داره دیدن نینیمون....

آره عزیزم اماانتظارشو نداشتم مثلاآمپول پرولوتونم زده بودم برا جلوگیری از زایمان زودرس .اما الان دخملم تموم زندگیمه.خوشحالم ک زودتراومده  

خدایادلم سخت معجزه میخوااااد  
من ک قراربود39هفته سز کنم. 36هفته نی نی اومد. خیلی غیرمنتظره بودبرام 

خوبه ۳۹ ولی بعضی دکتر ها ۳۷ سز میکنن من سره بچه اولم ۳۷ هفته و ۳ سز شدم سره دومی گفتن ۳۸ هفته و ۳ 

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
اصلا برای زایمان عجله نکن .من از موعدم ۱۱ روز رد شد .۴۲ هفته تمام ...از بعد تاریخ دکتر هر رزو رفتم ق ...

جدا یعنی اینکاروبکنم؟اره دکترا هردفعه یه تاریخ میدن اخرین تاریخ سونو پنج روز دیگه بایدزایمان کنم ،خانما خیلی ازصحبتاتون اروم ترشدم ممنونم ازهمه اتون

جدا یعنی اینکاروبکنم؟اره دکترا هردفعه یه تاریخ میدن اخرین تاریخ سونو پنج روز دیگه بایدزایمان کنم ،خا ...

آره عزیزم اگه تکومای بچت خوب بود و از صدای قلبش هم مطمین شدی الکی نرو.دکترا که دالشون نمیسوزه برا راحتی خودشون شدو تا آمپول فشار میزنن و تمام .بذار نی نیت یه کم دیگه باشه تو دلت.هر لحظه مادز شدن یه حس،به خصوصه.الان که دخترم هفت ماهشه گاهی دلم برای اون روزا که تودلم بود تنگ میشه.از هر لحظه ات لذت ببر این روزا دیگه تکرار نمیشه.انشالله خدا کمکت کنه ی زایمان خوب داشته باشی و با عافیت نی نی ت رو بغل بگیری 

سلام مامانای گل. من یه نینی 3 ماهه دارم . توی دوران بارداری کلی لالایی و شعر سرچ کردم براش . توی یه کانال ذخیره کردم . اگه شمام دوست دارین که واسه نی نی های نازتون لالایی خوشگل بخونین بیاین این کانال توی ت ل گ ر ا م  niiniilaalaa@

خدایا میدونم که ناامیدم نمیکنی   

سلام مامانای گل. من یه نینی 3 ماهه دارم . توی دوران بارداری کلی لالایی و شعر سرچ کردم براش . توی یه کانال ذخیره کردم . اگه شمام دوست دارین که واسه نی نی های نازتون لالایی خوشگل بخونین بیاین این کانال توی ت ل گ ر ا م  niiniilaalaa@

خدایا میدونم که ناامیدم نمیکنی   

من خیلی نگران زایمانم بودم چون اول می خواستم که حتماً سزارین انجام بدم دوما که روش زایمان من یه جوری باشه که بعدش بتونم راحت دوره نقاهت رو بگذرونم  دکتر نگین حدادی  سمت پونک بود به همه پیشنهاد می کنم که حتما برای کارهای بارداری و زایمان به ایشون مراجعه کنند