2777
2789

خسته شدم از بس مغازه هارو گشتم

الان ۶ ماه و نیممه

شکمم یکم اومده جلو

نمیدونم بعد سز 

و مراسم چقد میمونع شکمم

امروز یه کت شلوار پوشیدم خییییلی خوشم اومد

اما ترسیذم بخرم بعد سز تنم نشه

اخه سایز ی ک پوشیدم کیپ بود

و بزرگتر نداشت🤦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کت شلوار سخت نیس؟اخه خیلی درد داریا

یه لباس راحت و گشاد بپوش

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

مراسم نوزاد چیه ؟

فک کنم شب شیش یا ده منظورشه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

من پیراهن فری سایز دادم دوختن برام با ست دخترم هم برای بیمارستان یکی هم برای مراسم چهلم که مادرشوهرم گرفتن 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

فک کنم شب شیش یا ده منظورشه

بازم نمیدونم چیه 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

شکمت بعد زایمان از شکم شیش ماه و نیمه الانت که بیشتر نیس بخر همونو

دردشو چرا حساب نمیکنی🥲

مگه میشه ادم شلواری که فیت تنشه بپوشه اخه..

بازم نمیدونم چیه 😅

بچه داری؟

همین جشنی ک بعد بدنیا اومدن بچه میگیرن

کلا نمیدونم چیه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan