2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

48 بازدید | 12 پست

میشه لطف کنین بگین دخترم ۸ سالشه توی این هفته ۲ بار این خوابو دیده توی خواب میبینه من کنارش خوابیدم با یک چهره ی ترسناک و هیولایی که یه عالمه دندون دارم و هی جیغ میزنه و گریه میکنه میترسم دوباره تکرار بشه دیشب تا صبح گریه کرد

داری گناه انجام میدی.غیبت یا یه چیزی اینجوری

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عصبی نیستی؟ یا دعوای بدی باهاش نکردی که بچه خیلی ازت ترسیده باشه؟در غیر اینصورت شاید دوستاش چیزی تعر ...

نمیدونم خیلی چیزای عجیب و غرییب توی گوشی میدید توی اینستا دیگه امروز باباش دعواش کرد و گفت اجازه نداری اینستا ببینی

نه غیبت نمیکنم بخدا فقط نماز رو ترک کردم

بد دهنی؟فحش؟دعوا با بچه یا شوهر یا هرکسی دیگه اس..یه گناه زبانی داری..

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

بد دهنی؟فحش؟دعوا با بچه یا شوهر یا هرکسی دیگه اس..یه گناه زبانی داری..

ولمون کن عامو چه ربطی ب گناه داره بچه ترسیده ب یک دلیلی حالا یا بخاطر فیلم یا دعوای مادرش و این تفسیر روانشناسی داره نه مذهبی

ولمون کن عامو چه ربطی ب گناه داره بچه ترسیده ب یک دلیلی حالا یا بخاطر فیلم یا دعوای مادرش و این تفسی ...

من حس میکنم دلیلش کلیپای اینساگرامی بوده یا یه کارتون ترسنلک حالا چکار کنم؟

دیشب ساعت ۴ یدفعه بلند بلند گریه کرد منو بیدار کرد منم جیغ کشیدم وقتی بیدار شدم حال منم بد شد حس میکنم نکنه جنی چیزی میاد اینجوری میکنه اخه دفعه قبلی شوهرمم همون لحظه داشته خواب بد میدیده و تو خواب گریه میکرده