2777
2789
عنوان

ترسیدم👻

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 51 پست
احتمالا روی ساعت تنظیم شده بود ه

نه بابا تلویزیون تو خونه ی ما شش ماهه فقط دکوره چون دخترم وقتی خوابه نباید سرو صدا باشه همسرمم دیراز سرکار میاد شام میخوره میخوابه

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وا!! مگه اونا کنترل دست میگیرن! یه لحظه هست دیگه! میرن با دگمه تیوی روشنش میکنن و میان پیشت میشینن😂 ...

نگو😨😨😨😨 یادته چند روز پیشم تو تاپیکت گفتم اب خنک رو اپن بود😱😱😱 هرچی هست زیر سر اپن خونست

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
😂😂😂😂 عزیزم جن بازی تاپیک بچه ها منظورمه. وگرنه خود جن که شب و روز حالیش نیست! مثلا الانم نشسته ...

اره داره با جنی که کنار توعه صحبت میکنه👌😝

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵
اره داره با جنی که کنار توعه صحبت میکنه👌😝

جن من الان رو تختم خوابیده 😂😂😂😂 البته تختش😆😆😆😆😆😂😂😂

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
نگو😨😨😨😨 یادته چند روز پیشم تو تاپیکت گفتم اب خنک رو اپن بود😱😱😱 هرچی هست زیر سر اپن خونست

اره منم یادمه 😫😫😫😫

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
جن من الان رو تختم خوابیده 😂😂😂😂 البته تختش😆😆😆😆😆😂😂😂

حتما داره براش لالایی میگه😂😂😂

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵
اره منم یادمه 😫😫😫😫

چی چی اپنشون یخچال شدع😮😦😧😟😲

بخدا یعنی کم مونده بود خودمو خیس کنم کنترل هم رو اپن بود اصلا از اونجا کنترل نمیگیره نمیدونم چجوری ر ...

اتصالی 

چیز خاصی نیست نگران نباش

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
چی چی اپنشون یخچال شدع😮😦😧😟😲

نه که یه کاربری گفت تشنم شد دیدم آب خنک روی اپنه! انگار تازه از یخچال درومده

اره منم یادمه 😫😫😫😫

اصلا اینا خودش یه تاپیک جدا میطلبه ولی الان شوهرم نیست منم کز کردم یه گوشه قرانم گذاشتم کنارم منتطرم شوهرم بیاد  

اصلا اینا خودش یه تاپیک جدا میطلبه ولی الان شوهرم نیست منم کز کردم یه گوشه قرانم گذاشتم کنارم منتطرم ...

زدم تاپیکشو تازه.بیا😆😆😆

نه که یه کاربری گفت تشنم شد دیدم آب خنک روی اپنه! انگار تازه از یخچال درومده

بابا خودم بودم یادت نیست😂😂😂

بده فکرتن 

رفتن برات آب خنک درست کردن 

والا قدر نمیدونین 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
بده فکرتن  رفتن برات آب خنک درست کردن  والا قدر نمیدونین

والا معلومه دوسش دارن😒